Prostreno.cz

Oregano dip s čekankou a rajčaty

dip ze zakysané smetany s oreganem
08.05.2014 lentilka
15min

15min příprava

0min vaření

494 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zakysanou smetanu dejte na sítko a nechte minimálně 2 hodiny stát.
  2. Do zakysané smetany vmíchejte čerstvé a sušené oregano ,citrónovou kůru, citrónovou šťávu, sůl, pepř a kayenský pepř.
  3. Dobře promíchejte a nechte přes noc v lednici
  4. Podávejte s čištěnou čekankou rozdělenou na jednotlivé listy a s cherry rajčaty

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,08 g
  • Sacharidy:

    55,73 g
    • Cukry:

      25,48 g
  • Tuky:

    102,76 g
  • Vláknina:

    20,58 g

Aktivita pro spálení:

286 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

zakysaná smetana

193 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T20 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Oregano dip s čekankou a rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba