Prostreno.cz

Játrová pomazánka

pomazánka z kuřecích jater
08.05.2014 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

1226 kJ / 293 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na části másla orestujte na kousky nakrájenou slaninu.
  2. Přidejte zbytek másla, prolisovaný česnek, tymián a pokrájená očištěná játra,vše asi 4 minuty restujte, až se játra zatáhnou, přidejte portské víno nebo sherry a nechte tekutinu odpařit. Hotovou směs nechte trochu zchladnout, a pak ji rozemelte
  3. Podávejte na horkých opečených topinkách s okurkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,31 g
  • Sacharidy:

    578,08 g
    • Cukry:

      64,05 g
  • Tuky:

    155,07 g
  • Vláknina:

    85,32 g

Aktivita pro spálení:

713 kcal
89

minut jízdy na kole

67

minut běhu

212

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvá okurka

15 kcal / 100g
B0,63 g
S3 g
T0,18 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

kuřecí hřbet

137 kcal / 100g
B22 g
S0,2 g
T3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játrová pomazánka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba