Prostreno.cz

Grilovaná vepřová panenka

vepřová panenka v marinádě s arašídovým máslem

10.05.2014 Mikeš
30min

15min příprava

15min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku nakrájejte na přibližně 4 cm kostky a dejte do uzavíratelné nádoby
  2. V teplé vodě rozmíchejte arašídové máslo a přidejte všechny suroviny na marinádu, dobře prošlehejte ,nejlépe metličkou
  3. Marinádu nalijte na maso ,nádobu uzavřete a nechte marinovat alespoň 10 až 12 hodin
  4. Maso navlíkněte na grilovací jehly a grilujte na středně vyhřátém grilu Hotové maso osolte podle chuti

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    186,39 g
  • Sacharidy:

    16,92 g
    • Cukry:

      6,52 g
  • Tuky:

    31,68 g
  • Vláknina:

    2,33 g

Aktivita pro spálení:

328 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g

třtinový cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S99 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaná vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba