Prostreno.cz

Rybí filé s omáčkou s bílým vínem

dušené rybí filé s bílým vínem a petrželkou
13.05.2014 sun
50min

15min příprava

35min vaření

559 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle s olejem orestujte jemně nasekaný česnek ,přidejte porce osolené ryby a opékejte z obou stran 2 minuty . Ryby vyndejte na talíř
  2. Přidejte víno,vývar,smetanu,ve které rozmíchejte škrobovou moučku a vařte ,až se tekutiny zredukují na polovinu.
  3. Vmíchejte velmi jemně nasekanou petrželku a dochuťte pepřem.
  4. Vložte zpět ryby a poduste je 10 minut

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,12 g
  • Sacharidy:

    42,87 g
    • Cukry:

      3,90 g
  • Tuky:

    87,71 g
  • Vláknina:

    3,12 g

Aktivita pro spálení:

329 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

sůl a pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s omáčkou s bílým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba