Prostreno.cz

Hnědá omáčka ke zvěřině

smetanová omáčka s kozím sýrem ,vhodná ke všem druhům zvěřiny
20.05.2014 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

1460 kJ / 348 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle vymíchejte mouku
  2. Postupně zašlehejte smetanu,vařte 5 minut
  3. Přidejte nastrouhaný sýr a míchejte,až se sýr roztaví
  4. Dochuťte solí , pepřem a vmíchejte brusinky

TIP:

Tip: na omáčku můžete použít i kvalitní uzený sýr


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,81 g
  • Sacharidy:

    40,24 g
    • Cukry:

      13,60 g
  • Tuky:

    161,42 g
  • Vláknina:

    2,72 g

Aktivita pro spálení:

475 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hnědá omáčka ke zvěřině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba