Prostreno.cz

Kuřecí rendlík s rýží

Klobása a vařené kuřecí maso s rýží a zeleninou.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 887 kJ / 212 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy16g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 lžíce oleje
  • 350 g oblíbené klobásy
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelené papriky
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 400 g konzervovaných krájených rajčat
  • 250 ml kuřecího vývaru
  • 1 lžíce koření Cajun
  • 200 g kuřecího masa - vařeného a nakrájeného
  • 300 g bílé rýže - vařené

Postup přípravy

  1. Ve větším rendlíku opečte na oleji na plátky nakrájenou klobásu a nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou papriku, nakrájený celer a míchejte 3 až 5 minut.
  3. Přidejte scezená rajčata, kuřecí vývar, koření, kuřecí maso a vařenou rýži.
  4. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte přibližně 10 - 15 minut, až se větší část tekutiny odpaří.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,24g
  • Sacharidy:

    115,22g
    • Cukry:

      9,99g
  • Tuky:

    150,45g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 212 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení



Podobné recepty

Rýže zapečená s kuřecím masem

(23 hlasů)
1h a 10min
829 kJ

Plněný kuřecí plátek

(15 hlasů)
1h a 20min
654 kJ

Pečená krůtí stehna

(17 hlasů)
1h a 50min
957 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí rendlík s rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat