Prostreno.cz

Hovězí svíčková s houbami a zeleninou

Minutka z hovězího masa s houbami a sýrovou omáčkou.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 751 kJ / 179 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy19g
tuky7g

Ingredience na

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelené papriky
  • 1 stroužek česneku
  • 350 g čerstvých hub
  • 450 g hovězí svíčkové
  • 1/4 lžičky soli
  • 125 g smetanového sýra
  • 250 g italského sýra Provolone
  • 60 ml mléka
  • 4 porce hnědé rýže - vařené

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi nebo woku na orestujte nakrájenou cibuli, nakrájenou papriku, jemně nasekaný česnek a očištěné, nakrájené houby, restujte 3 minuty.
  2. Přidejte na malé plátky nakrájené maso a restujte 5 - 8 minut.
  3. V jiné pánvi zahřejte smetanový sýr, sýr Provolone a mléko. Míchejte, až se vše spojí.
  4. Na talíře rozdělte vařenou rýži, na rýži položte maso se zeleninou a houbami a přidejte sýrovou omáčku. Podávejte horké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková s houbami a zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat