Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Grilovaný steak z lososa

Mikeš
13hlasů
Hodnotit

30min

20min příprava

10min vaření

846 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Kus propečené, šťavnaté, růžové a neodolatelně vonící ryby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks podkovy z lososa
  • 3 ks citrónů
  • 1/2 svazku čerstvého estragonu
  • 6 lžic olivového oleje
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Porce lososa omyjte a osušte.
  • Dva citróny překrojte, ze třetího vymačkejte šťávu.
  • Z části omytého a osušeného estragonu otrhejte lístky a s olejem a špetkou soli je rozetřete v hmoždíři, zbylý nasekejte.
  • Steaky vložte do mísy, citrónovou šťávu promíchejte s utřeným estragonem, solí a pepřem a pokapejte lososa. Nechte pár minut v chladu.
  • Lososa grilujte pod poklopem na přímém žáru asi 8 – 10 minut, v polovině grilování obraťte a posypte nasekaným estragonem, na poslední 2 minuty přidejte půlky citronu, které opečte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Špagety s makrelou

Špagety s makrelou

19 hlasů
45min 521 kJ 95 Kč
Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

14 hlasů
40min 316 kJ 340 Kč
Spaghettini s krémovou omáčkou a brusinkami

Spaghettini s krémovou omáčkou a brusinkami

12 hlasů
1h a 5min 777 kJ 300 Kč
Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

14 hlasů
60min 679 kJ 280 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč
Ryba s harissou

Ryba s harissou

14 hlasů
40min 320 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření