Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

Ohodnotit
(25 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 665 kJ / 159 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy21g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,03g
  • Sacharidy:

    393,81g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    118,65g
  • Vláknina:

    1,90g

Aktivita pro spálení: 159 kcal

19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Hovězí kostky s kapií

(3 hlasů)

Polévka s cizrnou a mrkví

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat