Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

01.03.2011 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

638 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    280,39 g
  • Sacharidy:

    764,20 g
    • Cukry:

      54,44 g
  • Tuky:

    210,36 g
  • Vláknina:

    296,20 g

Aktivita pro spálení:

1361 kcal
170

minut jízdy na kole

129

minut běhu

406

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1042 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
637 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
805 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sterilované okurky

11 kcal / 100g
B0,4 g
S2 g
T0 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba