Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

01.03.2011 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

335 kJ / 80 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,20 g
  • Sacharidy:

    412,50 g
    • Cukry:

      115,20 g
  • Tuky:

    137,05 g
  • Vláknina:

    94,00 g

Aktivita pro spálení:

80 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
871 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
201 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
744 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Špenátová omeleta

30min
(36 hlasů)

Kokosové lívance

1h a 5min
(29 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba