Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

Ohodnotit
(25 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 650 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy20g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,70g
  • Sacharidy:

    391,00g
    • Cukry:

      109,20g
  • Tuky:

    137,55g
  • Vláknina:

    55,00g

Aktivita pro spálení: 155 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat