Prostreno.cz

Hovězí na pepři

Pikantně připravené hovězí maso.

Ohodnotit
(25 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 669 kJ / 160 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy20g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, omyté maso nakrájejte na kostky. Okurky nakrájejte po délce na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle orestujte cibuli a maso. Přidejte pepř, hřebíček, bobkový list a osolte. Zalijte vývarem a duste 70 minut.
  3. Přidejte okurky, cukr, citronovou šťávu a duste dokud není maso měkké. Nakonec zahustěte moukou rozmíchanou v malém množství vody.

TIP:

Podávat můžete s chlebem, bramborem, těstovinou i knedlíkem.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,20g
  • Sacharidy:

    387,40g
    • Cukry:

      111,20g
  • Tuky:

    133,05g
  • Vláknina:

    60,00g

Aktivita pro spálení: 160 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1049 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
495 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
813 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat