Prostreno.cz

Polévka s rybou

Vývar se zeleninou a kousky ryby.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 134 kJ / 32 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy4g
tuky1g

Ingredience na

  • 400 g rybího masa - mník, candát, okoun aj.
  • 300 g brambor
  • 1 ks cibule
  • 1 lžíce másla
  • 1/2 ks celeru
  • 1/4 ks pórku
  • 2 ks mrkve
  • 1.5 l vody
  • 1 kostka vývaru - rybí,zeleninový
  • 2 špetky soli a pepře - podle chuti
  • 1/2 šálku čerstvého kopru - nasekaného

Postup přípravy

  1. Rybí maso nakrájejte na větší kousky, brambory, celer, cibuli a mrkev oloupejte a nakrájejte, pórek nakrájejte na kolečka.
  2. Zeleninu orestujte na másle, zalijte vodou, přidejte kostku vývaru a zeleninu uvařte doměkka.
  3. 10 minut před koncem vaření přidejte k zelenině větší kousky ryby.
  4. Polévku dochuťte solí a pepřem.
  5. Podávejte posypané nasekaným koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,23g
  • Sacharidy:

    65,02g
    • Cukry:

      13,33g
  • Tuky:

    84,22g
  • Vláknina:

    8,10g

Aktivita pro spálení: 32 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

9

minut uklízení



Podobné recepty

Čočková polévka

(27 hlasů)
50min
423 kJ

Hrachová polévka se šunkou

(18 hlasů)
50min
292 kJ

Polévka s kuřecím pečeným masem

(21 hlasů)
30min
279 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka s rybou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat