Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Studená křenová omáčka

lentilka
20hlasů
Hodnotit

15min

15min příprava

0min vaření

1352 kJ

energetická hodnota na 100g

45 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:29g tuky6g sacharidy2g bílkoviny

Rychlá, chutná, jednoduchá.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 200 ml creme fraiche
  • 2-3 lžíce čerstvého křenu - nastrouhaného
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce čerstvé petrželky - nasekané
  • 2 špetky soli - podle chuti

Postup přípravy

  • Metličkou prošlehejte všechny ingredience.
  • Omáčku nechte před podáváním alespoň 30 minut v chladu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bazalková majonéza

Bazalková majonéza

17 hlasů
15min 1841 kJ 45 Kč
Zeleninová omáčka k pečenému masu

Zeleninová omáčka k pečenému masu

7 hlasů
1h a 10min 226 kJ 90 Kč
Dresink s koriandrem

Dresink s koriandrem

10 hlasů
20min 605 kJ 60 Kč
Marináda s  fenyklem

Marináda s fenyklem

10 hlasů
20min 1025 kJ 50 Kč
Majonéza s bylinkami

Majonéza s bylinkami

12 hlasů
15min 2905 kJ 35 Kč
Rajčatová pasta

Rajčatová pasta

15 hlasů
35min 279 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření