Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené hovězí kostky

lanvin
10hlasů
Hodnotit

5h a 25min

3h a 15min příprava

2h a 10min vaření

427 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Marinované hovězí maso dušené s tymiánem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g hovězí hrudní
  • 3 lžíce ústřicové omáčky
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks bílé cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 snítky čerstvého tymián
  • 4 snítky listové petrželky
  • 500 ml hovězího vývaru

Postup přípravy

  • Maso nakrájené na kostky dejte do mísy, přidejte ústřicovou omáčku a důkladně promíchejte. Zakryjte fólií a marinujte v lednici 3 hodiny.
  • Na rozehřátém oleji v pánvi osmahněte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a míchejte přibližně 8 minut.
  • Přidejte tymián, petržel, vývar a přiveďte k varu. Snižte teplotu a přikryté duste na mírném ohni 2 hodiny nebo dokud maso nezměkne.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Hovězí kostky na pivu

Hovězí kostky na pivu

14 hlasů
2h a 20min 452 kJ 240 Kč
Nudličky z hovězí svíčkové

Nudličky z hovězí svíčkové

15 hlasů
55min 875 kJ 450 Kč
Hovězí nudličky ze svíčkové

Hovězí nudličky ze svíčkové

15 hlasů
55min 726 kJ 450 Kč
Hovězí roštěná se zeleninou

Hovězí roštěná se zeleninou

12 hlasů
35min 622 kJ 140 Kč
Minutka z hovězí svíčkové

Minutka z hovězí svíčkové

15 hlasů
25min 679 kJ 300 Kč
Dušená hovězí žebra

Dušená hovězí žebra

10 hlasů
3h a 10min 752 kJ 135 Kč

Články nejen o vaření