Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí kostky na pivu

lentilka
15hlasů
Hodnotit

2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

610 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky11g sacharidy10g bílkoviny

Kostky hovězího masa na belgickém pivu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g hovězího masa na dušení
  • 3 špetky soli a pepře
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks cibule
  • 400 ml belgického piva
  • 3 snítky čerstvého tymiánu
  • 1 ks bobkového listu
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce červeného vinného octa

Postup přípravy

  • Na větší kostky nakrájené hovězí maso promíchejte se solí, pepřem a hladkou moukou.
  • Na rozehřátém oleji maso ze všech stran opečte.
  • Maso vyndejte děrovanou lžící na talíř a ve stejném hrnci orestujte na plátky pokrájenou cibuli.
  • K cibuli vložte zpět maso, přidejte pivo, tymián a bobkový list a na mírném ohni vařte 1 - 2 hodiny, záleží na kvalitě masa.
  • Pokud je třeba, podlijte dalším pivem.
  • Nakonec posypte cukrem, zakápněte červeným vinným octem a duste ještě 5 minut.
Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Podobné recepty

Hovězí hrudi na pivu

Hovězí hrudi na pivu

10 hlasů
4h a 0min 628 kJ 240 Kč
Hovězí svíčková s rýží

Hovězí svíčková s rýží

18 hlasů
40min 846 kJ 380 Kč
 Hovězí s nakládanou paprikou

Hovězí s nakládanou paprikou

6 hlasů
2h a 35min 420 kJ 250 Kč
Hovězí kousky s červeným kari

Hovězí kousky s červeným kari

4 hlasy
2h a 15min 791 kJ 350 Kč
Guláš s brokolicí

Guláš s brokolicí

11 hlasů
1h a 35min 290 kJ 140 Kč
Hovězí závitky s vinnou omáčkou

Hovězí závitky s vinnou omáčkou

8 hlasů
1h a 30min 869 kJ 270 Kč

Články nejen o vaření