Prostreno.cz

Pečená hovězí loupaná plec

Jemně pikantní hovězí maso s rozmarýnem.

02.11.2015 lanvin
4h a 0min

30min příprava

3h a 30min vaření

767 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V mixéru nebo kuchyňském robotu rozmixujte chilli omáčku, lístky ze dvou snítek rozmarýnu, šalvěj a česnek, vmíchejte sůl a pepř.
  3. Směs důkladně vetřete do masa.
  4. Maso položte na alobal, přelijte zbytkem omáčky a důkladně zabalte.
  5. Maso vložte do pekáčku a pečte přibližně 1h a 30m, nebo dokud maso nezměkne.
  6. Maso nakrájejte na plátky a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    268,60 g
  • Sacharidy:

    68,95 g
    • Cukry:

      24,62 g
  • Tuky:

    45,13 g
  • Vláknina:

    21,15 g

Aktivita pro spálení:

568 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

169

minut uklízení





Podobné recepty

Kari těstoviny s hráškem

(19 hlasů)
60min
1059 kJ

Hovězí maso dušené se šalotkou

(18 hlasů)
2h a 50min
793 kJ

Mleté hovězí se zeleninou

(14 hlasů)
60min
556 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

Hrubá mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená hovězí loupaná plec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba