Prostreno.cz

Pečená hovězí loupaná plec

Jemně pikantní hovězí maso s rozmarýnem.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 4h a 0min

    30min příprava

    3h a 30min vaření

  • 426 kJ / 101 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V mixéru nebo kuchyňském robotu rozmixujte chilli omáčku, lístky ze dvou snítek rozmarýnu, šalvěj a česnek, vmíchejte sůl a pepř.
  3. Směs důkladně vetřete do masa.
  4. Maso položte na alobal, přelijte zbytkem omáčky a důkladně zabalte.
  5. Maso vložte do pekáčku a pečte přibližně 1h a 30m, nebo dokud maso nezměkne.
  6. Maso nakrájejte na plátky a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,00g
  • Sacharidy:

    228,00g
    • Cukry:

      13,20g
  • Tuky:

    26,38g
  • Vláknina:

    89,00g

Aktivita pro spálení: 101 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Kari těstoviny s hráškem

(19 hlasů)
60min
1055 kJ

Hovězí maso dušené se šalotkou

(18 hlasů)
2h a 50min
808 kJ

Mleté hovězí se zeleninou

(14 hlasů)
60min
469 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pikantní polévka z karotky

(3 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená hovězí loupaná plec

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat