Prostreno.cz

Pečená hovězí loupaná plec

Jemně pikantní hovězí maso s rozmarýnem.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 4h a 0min

    30min příprava

    3h a 30min vaření

  • 373 kJ / 89 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V mixéru nebo kuchyňském robotu rozmixujte chilli omáčku, lístky ze dvou snítek rozmarýnu, šalvěj a česnek, vmíchejte sůl a pepř.
  3. Směs důkladně vetřete do masa.
  4. Maso položte na alobal, přelijte zbytkem omáčky a důkladně zabalte.
  5. Maso vložte do pekáčku a pečte přibližně 1h a 30m, nebo dokud maso nezměkne.
  6. Maso nakrájejte na plátky a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečená hovězí loupaná plec

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat