Prostreno.cz

Koláč s mletým jehněčím masem

Je to vlastně super jídlo, kdy můžete spotřebovat zbytky z předchozího dne.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 498 kJ / 119 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy10g
tuky8g

Ingredience na

  • 400 g mletého jehněčího masa
  • 4 porce bramborové kaše - může být z předchozího dne
  • 1 ks cibule
  • 1 ks velké mrkve
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 šálek hrášku - sterilovaný,nebo mražený
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 3 lžíce oleje
  • 3 špetky mletého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Rozehřejte troubu na 200 °C.
  2. V pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli, drobně nakrájenou mrkev a celer nakrájený na malé kousky.
  3. Přidejte hrášek a promíchejte.
  4. Do orestované zeleniny přidejte maso a za stálého míchání maso opečte.
  5. Nakonec k masu vmíchejte rajčatový protlak, podle chuti osolte a opepřete.
  6. Vymazanou zapékací misku nejprve naplňte masovou směsí a navrch poklaďte bramborovou kaši.
  7. Vložte do trouby a pečte přibližně 30 minut.

TIP:

Maso můžete použít dušené, pečené, nebo čerstvé.





Vložit můj recept

Reklama

Zdravě se Sabčou

Všechna videa
17:41

Core cvičení

Core cvičení
16:32

Kardio trénink

Kardio trénink
15:24

Full body trénink

Full body trénink

Ohodnoťte recept:
Koláč s mletým jehněčím masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat