Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové karbanátky

lentilka
24hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

1297 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:30g tuky0g sacharidy8g bílkoviny

Karbanátky jsou díky šalvěji a citronové trávě chuťově výraznější.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g mletého vepřového masa
  • 2 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané
  • 1 stonek citronové trávy - drobně nasekané
  • 1 lžička javorového sirupu
  • 1 lžička soli
  • 2 špetky kajenského pepře
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného
  • Na smažení
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Všechny suroviny důkladně promíchejte v míse.
  • Ze směsi vytvarujte karbanátky.
  • Karbanátky smažte z obou stran na oleji s máslem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Plněné mleté maso

Plněné mleté maso

32 hlasů
1h a 15min 826 kJ 85 Kč
Medové plátky vepřové krkovice

Medové plátky vepřové krkovice

14 hlasů
1h a 15min 977 kJ 150 Kč
Vepřové kostky v jablečném víně

Vepřové kostky v jablečném víně

24 hlasů
1h a 30min 559 kJ 180 Kč
Sekaná se zeleninou

Sekaná se zeleninou

21 hlasů
1h a 30min 697 kJ 150 Kč
Kuličky z vepřového masa s jablky

Kuličky z vepřového masa s jablky

18 hlasů
1h a 5min 814 kJ 135 Kč
Plněný bůček

Plněný bůček

19 hlasů
2h a 5min 1046 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření