Prostreno.cz

Vepřové karbanátky

Karbanátky jsou díky šalvěji a citronové trávě chuťově výraznější.

Ohodnotit
(24 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1364 kJ / 326 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky31g

Ingredience na

  • 600 g mletého vepřového masa
  • 2 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané
  • 1 stonek citronové trávy - drobně nasekané
  • 1 lžička javorového sirupu
  • 1 lžička soli
  • 2 špetky kajenského pepře
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného
  • Na smažení
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny důkladně promíchejte v míse.
  2. Ze směsi vytvarujte karbanátky.
  3. Karbanátky smažte z obou stran na oleji s máslem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové karbanátky

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat