Prostreno.cz

Celer v ovesných vločkách

I vegetariáni si mohou pochutnat na řízku. Jen bude z celeru a bez strouhanky.

12.04.2011 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

478 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný celer nakrájejte na plátky asi 1 cm. Vložte do vařící osolené vody se lžíci octa. Vařte 6 minut.
  2. Mezi tím omyjte polníček, dejte do mísy, přidejte nakrájená rajčata a zalijte zálivkou: smíchejte zbylý ocet, 4 lžíce oleje, drobně nakrájenou cibuli, hořčici, špetku soli a pepře a lžičky cukru.
  3. Uvařený celer zchlaďte ve studené vodě. Obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a ovesných vločkách. Opékejte zvolna na oleji.
  4. Podávejte s polníčkovým salátem a zakysanou smetanou s nasekaným koprem, pažitkou nebo petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,82 g
  • Sacharidy:

    345,79 g
    • Cukry:

      118,40 g
  • Tuky:

    153,34 g
  • Vláknina:

    37,10 g

Aktivita pro spálení:

114 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení





Podobné recepty

Ovesná kaše s hruškami a brusinkami

(16 hlasů)
15min
820 kJ

Chléb s ovesnými vločkami

(21 hlasů)
1h a 10min
703 kJ

Ovesné kokosky

(17 hlasů)
40min
326 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
15.12.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celer v ovesných vločkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba