Prostreno.cz

Komentáře k receptu

deeana 08.07.2016

přesně takto mám ryby ráda, snadno, nepřeplácané, vynikne chuť rybího masa

konatovka 08.07.2016

Pstruha mám ráda, dělám podobně.*1*

konatovka 08.07.2016

renik.71 10.07.2016

renik.71 10.07.2016

Nesmrtelná klasika.

glady 11.07.2016

pstruh je naprosto vynikající ryba a tato úprava mu jistě bude svědčit ;-)

alenab 12.07.2016

pstruha vždy plním bylinkami.*11*

moniika 12.07.2016

moniika 12.07.2016

výborný pstruh s bylinkama ,výborná kombinace ;-);-)

renda4141 23.07.2016

Bezvadný recept na výbornou rybičku. To bych si pochutnala.*4*

adion011 07.10.2016

adion011 07.10.2016

Jednoduchá a přitom skvělá úprava ryby s bylinkama

verrca 15.10.2016

pstruh je nejlepší ryba co znám... ale víno bych do něj nedala

Anonym 17.11.2019

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat