Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněný pečený pstruh

lanvin
12hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

391 kJ

energetická hodnota na 100g

320 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky0g sacharidy10g bílkoviny

Pečený pstruh plněný bylinkami a nakládaným pepřem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks čerstvé, vykuchané pstruhy
  • 4 snítky zelené petržele
  • 4 snítky tymiánu
  • 4 lžíce nakládaného zeleného pepře
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 4 lžíce bílého vína
  • 2 ks velké bio citrony
  • 1 a 1/2 lžičky hrubozrnné soli

Postup přípravy

  • Ryby důkladně očistěte pod tekoucí vodou a osušte utěrkou.
  • Ryby osolte.
  • Do každé ryby vložte snítku tymiánu, snítku petržele a lžíci nakládaného pepře.
  • Pstruha položte na čtverec alobalu, rybu pokapejte máslem, vínem a na rybu položte několik plátků citrónu.
  • Rybu zabalte do alobalu a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte přibližně 25 - 30 minut.
  • Takto připravené pstruhy můžete i grilovat.
TIP:

Podobně můžete upravit klidně i kapra nebo jinou rybu. Ryby si kupte čerstvé, ne mražené. Na chuti je to opravdu znát.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Dušený candát

Dušený candát

10 hlasů
35min 486 kJ 320 Kč
Halibut pošírovaný v bílém víně

Halibut pošírovaný v bílém víně

13 hlasů
40min 453 kJ 270 Kč
Rybí steaky se zeleninovou salsou

Rybí steaky se zeleninovou salsou

12 hlasů
40min 181 kJ 290 Kč
Rybí filé s mrkví

Rybí filé s mrkví

21 hlasů
60min 493 kJ 105 Kč
Filé zapečené s mandlemi

Filé zapečené s mandlemi

16 hlasů
40min 590 kJ 250 Kč
Losos s černým pepřem

Losos s černým pepřem

12 hlasů
35min 909 kJ 290 Kč

Články nejen o vaření