Prostreno.cz

Komentáře k receptu

glady 19.07.2016

rybz takto dělávám často, ale většinou ji dělávám na grilu né v troubě

blesksoft 21.07.2016

moniika 22.07.2016

moniika 22.07.2016

V alobalu ji nedělám ,ale jinak výborná ryba s bylinama ;-)

renda4141 23.07.2016

Klasika. Tyhle jednoduché úpravy jsou u ryb stejně nejlepší.*5*

blesksoft 11.08.2016

adion011 05.10.2016

adion011 05.10.2016

V alobalu už nepeču , někde jsem četl ,že to není zdravé , raději jen v pekáči

verrca 15.10.2016

rybu v alobalu děláváme často v létě na grilu :-) ...

megana4 25.10.2016

cela 07.01.2018

Ivet_Danny 06.12.2018

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat