Prostreno.cz

Ryba v alobalu

Několik chutí v jednom balení.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 2458 kJ / 587 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy2g
tuky64g

Ingredience na

  • 1 ks větší ryby - dle vlastního výběru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 5 špetek soli
  • 5 plátků másla
  • 4 snítky čerstvých bylinek - tymián, oregano - podle chuti
  • 1 hrst petrželky a pažitky - nasekané

Postup přípravy

  1. Očištěnou, omytou a osušenou rybu na hřbetě na několika místech nařízněte ostrým nožem.
  2. Rybu potřete olejem, osolte, do zářezů vložte plátky česneku a kousky másla.
  3. Rybu položte na dvě vrstvy alobalu, na rybu položte bylinky a rybu zabalte.
  4. Rybu nechte v chladu 2 hodiny.
  5. Pak rybu položte do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 180 °C - podle velikosti ryby 25 - 35 minut.
  6. Před podáváním rybu posypte nasekanou petrželkou a pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,80g
  • Sacharidy:

    39,80g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    182,58g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 587 kcal

73

minut jízdy na kole

55

minut běhu

175

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh na citronech

(8 hlasů)
55min
388 kJ

Ryba pečená v troubě

(18 hlasů)
1h a 5min
916 kJ

Ryba s chřestem

(19 hlasů)
55min
1373 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat