Prostreno.cz

Domácí prostředky postaví ňadra do vzorného pozoru

03.01.2024 | Tipy a triky

Nejste spokojená se vzhledem svého poprsí? Přinášíme tipy pro zlepšení vzhledu pomocí přírodních produktů, jako je olivový olej, vajíčka nebo granátové jablko.

Cvičení – klíč k pružnosti

Ve chvílích, kdy v boji proti povislým prsům začínáte ztrácet víru, přichází na řadu cvičení. Nejenže se budete cítit lépe a zdravěji, ale také posílíte svaly na hrudníku. Díky tomu budou vaše poprsí pevnější a prsa budou vypadat mladistvější. Existuje spousta cvičení, které mohou pomoci napravit tuto situaci: můžete zkusit klasické kliky, posilovací cvičení s činkou nebo různé cviky na pilates míči.

Brusky z lednice

Maso, které má obtížnou konzistenci, se marínuje, aby se změkčilo a získalo na chuti. Proč tedy naše „brusky“ nenaložit podobným způsobem? Nebojte, tentokrát nehovoříme o masové marinádě, ale o mléčné. Do několika decilitrů kravského mléka přidejte stejné množství bílého jogurtu, výsledkovou směsí pak natrete prsa. Nechte působit půl hodiny, poté opláchněte. Mléčné proteinové komponenty totiž mohou příznivě ovlivnit strukturu pokožky a zintenzivnit průtok krve, což podporuje novotvarbu buněk.

Vařit, péct, prospívat

Vaše poprsí vás potřebuje jako nikdy předtím, ale ještě důležitější je, že vy potřebujete sebe. Jak můžete oplývat sebevědomím, když se nemáte rády? Proto je nezbytné, abyste naslouchaly svým tělům a své potřeby uspokojovaly způsobem, který je pro vás příjemný. Jezte zdravě a vyváženě, vyhýbejte se stresu a užívejte si radostných chvil u toho, co vás baví a naplňuje. Ať už to znamená cvičení jógy, poslouchání oblíbené hudby nebo třeba pečení koláčů.

Pamatujte, že to, co považujeme za nedostatek, může být ve skutečnosti náš největší přednost. Každá žena je krásná svým vlastním unikátním způsobem. A aby bylo vaše poprsí krásné a pevné, je důležité, aby bylo zdravé a dobře se o něj staralo. Takže náměstí na tyto rady, které vám mohou pomoci zpevnit váš výstřih, aniž byste musely platit majlant plastickému chirurgovi.

Zdroj: www.organicfacts.net/home-remedies/home-remedies-for-firming-saggy-breasts.html, www.top10homeremedies.com/home-remedies/home-remedies-firming-sagging-breasts.html






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat