Prostreno.cz

Komentáře k článku

vera 14.03.2020

Trvanlivé mléko? To myslíte, ty krabice? Po otevření, když to nevypijete nebo nespotřebujete do jednoho dne, tak se z toho stane nepoživatelná nekutina, odporná. Čerstvé mléko, když nevypijete, tak zkvasí. A kyselé mléko je použitelné. A dobré.

Sláva vera 15.03.2020

No, měl bych radu. Já to dělám takto: naleju/odměřím potřebné množství a případný zbytek hned vypiju nebo (častěji) dám do lednice. A je použitelné několik dní. Pravda, dávám teď přednost krabicím s uzávěrem než těm bez.

Eva vera 15.03.2020

No já nevím,ale používám krabicové mléko do kafe a při minimální denní spotřebě mi v lednici klidně otevřené vydrží týden někdy i déle. Asi bude u Vás chyba mezi Vámi a krabicí :-)

Libuš 15.03.2020

Mléko nekupuji, doma mám sušené na případné vaření a pečení.*5*

Ornyl Libuš 17.03.2020

No to není o moc lepší, to je nespotřebované trvanlivé mléko, pouze usušené. Dobrou chuť.

Slávek 15.03.2020

Dle mnoha "odborníků" je mléko pro člověka zcela nevhodná potravina, vhodná tak leda na výrobu kaseinu. A v LDN jím prý provádí eutanasii na starých lidech:)))

Ferda Slávek 16.03.2020

Slávku, jsi vůl.

Jindřich 15.03.2020

v Bechyni a v Milevsku místní úřady zakázali prodej čerstvého mléka, takže lidé jsou přinuceni kupovat krabicové

Ferda Jindřich 16.03.2020

To tam pijete pěkné svinstvo. Dobrou chuť.

Ornyl 17.03.2020

Tak většina lidí kupuje trvalivé mléko - asi nemají chuť. Já to pil jednou a bohatě stačilo. Nikdy více. Je tam cítit prášek. A údajně smetana je z toho odebrána a ta tekutina co zbude, je pak dopována vepřovým tukem. Dobrou chuť..

Ladislav Thurzo 04.04.2020

Mléko v dnešní době by se mělo konzumovat málo, to co se píše není tak pravda jak se píše.Dnes si každý televizní kecal dokáže lhát a je přesvědčen že jeho výroky se musí každý řídit a bude zdravý.Nesmysl.Mléko ano, ale jen kysané /jogurt,tvaroh a nebo zrající sýr. To co je mléku najdeme v rostlinné nebo živočišné stavě a mnohem lépe stravitelné. V dnešní době i lékaři se mýlí, a výživoví poradci o těch ani nemluvím.Jeden známý výživový poradce dokonce prohlásil že Uherský salám je uzenina. Další zase tvrdí že vejce nejsou vůbec škodlivá. Když mě kolega oslovil co by si teda dát na chleba,a mu řekl že si ho má namazat jen máslem a povidly, tak mě řekl že jeho lékař mu doporučil chleba z máslem ze sýrem nebo salámem. Tak nevím?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat