Prostreno.cz

Nastartuje metabolismus jednoduchým nápojem. Stačí vám čtyři suroviny

Chystáte se zhubnout nějaké to kilo a nevíte, jak začít? Samozřejmě úpravou jídelníčku a pravidelným pohybem. Hubnutí také můžete podpořit nastartováním metabolismu pro lepší spalování.

V dnešní době je mnoho přípravků na hubnutí, ale bez změny životního stylu to samo prostě nepůjde. Pokud plánujete v novém roce změnu, může vám pomoct při hubnutí i tento jednoduchý nápoj.

Původní recept pochází z roku 1940 od Stanley Borougha. Původně se měl pít pouze nápoj, a to 12 šálků, po dobu celého týdne a nic jiného už nejíst. Později se od této drastické varianty opustilo, ale zázračný nápoj se užívá do dnes.

Co budete potřebovat:

  • 2 citrony
  • 4 polévkové lžíce kvalitního medu
  • polévkovou lžíce kajenského pepře
  • převařenou voda

Příprava:

Smíchejte med s vlažnou vodou (200 ml). Přidejte citronovou šťávu a nakonec pepř. Opět promíchejte a přelijte do litrového džbánku nebo do láhve a doplňte vodou až po okraj a máte hotovo!

Pijte jeden šálek ráno na lačný žaludek a v průběhu dne, kdykoli máte žízeň, než vypijete celou lahvičku o objemu 1 litru denně. Více nepijte, pitný režim doplňte čistou vodou nebo kvalitním zeleným čajem.

Složení nápoje podporuje trávení a tím přispívá k úbytku na váze.

Citrony přirozeně čistí střeva, protože jsou plné vitaminu C a draslíku. Jsou to přirozené antibakteriální látky, které léčí nemoci zažívacího ústrojí a posilují imunitu.

Med nápoj osladí a pomáhá snížit hmotnost, pokud je používán jako náhrada jiných cukrů. Také čistí játra a snižuje úroveň stresových hormonů v organismu.

Kajenský pepř nebo chilli obsahuje kapsaicin, který zvyšuje tělesnou teplotu a zrychluje krevní oběh, což napomáhá rychlejšímu spalování. Napomáhá k očistě organismu, odvádí z těla škodlivé látky.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat