Prostreno.cz

Komentáře k článku

Liza 27.09.2020

ani ne by,inky, ale spíš brusinky, ty jsou na močové cesty nejlepší

konatovka 17.02.2017

Jsem ráda, že na toto netrpím, měla jsem to asi 2x za můj život a to jsem v důchodovém věku. :-O

mirka 16.02.2017

Našla jsem u Marie Treben na zánět močáku užasnou bylinku vlaštovičník. Užasná věc, nedá se sušit ale roste i v zimě-prostě hrst natrhám při počátečních potížích a přeliji vařící vodou. učinek je hned druhý den- po několika letech léčení lékařem se léčím sama- vřele doporučuji.

Zdeňka 16.02.2017

........dobře vím, o čem je řeč - problém s močovými cestami jsem mívala několikrát do roka - nepomohlo nic, jen antibiotika. Teď se snažím hodně pít - čaje, vodu..../ pocit žízně téměř neznám/ a jako prevenci občas užívám URIXIN / tak ob den , ob dva.../ ......Už dva roky mám " klídek" .......

Olga 16.02.2017

Na problémy močového ústrojí jsem si udělala výluh z lichořeřišnice. Pomáhá spolehlivě.:-)

Jitka 16.02.2017

Když už jsou bolesti, tak utíkat k lékaři. Bylinky jsou pouze podpůrné a ledviny máme pouze jedny. Čekat na dialýze na dárce není nic moc .

Babča Jitka 17.02.2017

Vzala jste mi to z úst. Bylinky opravdu nepomohou. Je úplně jedno, z čeho čaj bude, prostě proplachovat močové cesty. Jednoznačně klusat na pohotovost!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat