Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jitka 16.02.2017

Když už jsou bolesti, tak utíkat k lékaři. Bylinky jsou pouze podpůrné a ledviny máme pouze jedny. Čekat na dialýze na dárce není nic moc .

Babča Jitka 17.02.2017

Vzala jste mi to z úst. Bylinky opravdu nepomohou. Je úplně jedno, z čeho čaj bude, prostě proplachovat močové cesty. Jednoznačně klusat na pohotovost!!!

Olga 16.02.2017

Na problémy močového ústrojí jsem si udělala výluh z lichořeřišnice. Pomáhá spolehlivě.:-)

Zdeňka 16.02.2017

........dobře vím, o čem je řeč - problém s močovými cestami jsem mívala několikrát do roka - nepomohlo nic, jen antibiotika. Teď se snažím hodně pít - čaje, vodu..../ pocit žízně téměř neznám/ a jako prevenci občas užívám URIXIN / tak ob den , ob dva.../ ......Už dva roky mám " klídek" .......

mirka 16.02.2017

Našla jsem u Marie Treben na zánět močáku užasnou bylinku vlaštovičník. Užasná věc, nedá se sušit ale roste i v zimě-prostě hrst natrhám při počátečních potížích a přeliji vařící vodou. učinek je hned druhý den- po několika letech léčení lékařem se léčím sama- vřele doporučuji.

konatovka 17.02.2017

Jsem ráda, že na toto netrpím, měla jsem to asi 2x za můj život a to jsem v důchodovém věku. :-O

Liza 27.09.2020

ani ne by,inky, ale spíš brusinky, ty jsou na močové cesty nejlepší

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat