Prostreno.cz

Komentáře k článku

Milan S 13.06.2022

Meditují nahý za každého počasí ...vždy hned po probuzení jdu na zahradu a posadil se na trávu ...

Zuzana 28.04.2019

Dobré rady pro někoho, kdo vstává mezi 3,50 - 4,10. To bych musela vstávat už ve 3,30. Díky, raději nebudu meditovat.

Lukáš 26.04.2019

Článek dobrej, já vstanu v 7:00, vzbudím synáčka, záchod, ranní hygiena, udělat synátorovi sváču a vypravit ho do školy. Pak si udělám kávičku, vylezu na balkon, zapálim cigárko, pak druhý, třetí, pak si v hlavě srovnám pracovní plán na onen den. Potom si udělám druhou kávičku, zase nějaký to cigárko a hurá do pracovního procesu(to už je kolem 9:00). Snídani koupim po cestě do práce. Ve tři pak zase vyzvednout kluka z družiny a domů. Jsem OSVČ a jsem celej den vysmátej. Život je krásnej a jenom jeden, tak proč ho promračit? Tu meditaci tam asi ještě zařadím. PS: jaký si to uděláš takový to máš;-)

Tom 25.04.2019

ještě by tam měl být ranní sex a při těch aktivitách po ránu bych se do práce dostal na oběd :-P

Hanka 25.04.2019

Budík 4:45 (většinou vstanu v 5 :-D ), nakrmit micinky, nachystat přítelovi kafe, synátorovi svačinu a v 5:40 hurá do práce. Snídaně a kafe až tam. A o víkendu si zas klidně zdřímnu do 10 :-D

Zuzka 25.04.2019

Vstávám ve 4:30hod., pak do koupelny, nachystat snídani, oběd do krabičky, obléknout a mažu s miláčkem tak na půl hoďky na procházku. Chodím do polí a za každého počasí. Teď nastává to období, kdy už bude i svítat(to slunce fakt za oknem neuvidím*10*) a to bych mohla říct že to připomíná meditaci. Teda pokud tam nejsou jako obvykle kočky na lovu. Pak se to zvrhává v honičku a snahu odvolat psisko. Po návratu vysprchovat psisko, nakrmit, čistá voda do misky a ignorovat jeho snahu donutit mně abychom si hráli. Převléknout se, přepudrovat obličej a mažu do práce. Do té to mám víc jak kilometr, dost často v podpadcích. Jo a po cestě ještě nakoupím v pekárně, protože mají tak dobrý chleba, že v poledne mívají prázdný krám. A dokud byly děti malé tak to byl ještě větší adrenalin...takže podobné články fakt "žeru".

Andrea 24.04.2019

Taky vstávám před 4...a těmi moudry se docela bavím..Někdy mám při těch radách pocit, že všichni pracují až od 8 a bydlí za rohem..:) Chápu, tahle inteligence, co tohle vymýšlí se přece nestýká s pracujícími, kterým pracovní doba začíná před šestou...:)

Jarda 24.04.2019

Opravdu si autor utahuje z normálních lidí, hodilo by se opravdu pro lidi říct - ráno si zacvičte tak že vstanete pozdě a proběhněte se se cestou na autobus

monika 24.04.2019

s takovouhle bych se do práce dostala až v 10.. a to už mám běžně přes půl směny za sebou.

karin 24.04.2019

ano, vstávám brzy - v 5 ráno, pohoda. otevřu okna do rušné ulice - hlavní tah na Prahu. Dám si vodu s citronem a zašklebím se - mám extra citlivé zuby. Meditace ? - přemýšlet jestli už je čas vstávat nebo jestli jsem zblblá? Ranní sprcha nelze - koupelna obsazená. Snídaně mě odrovná následnými bolestmi žaludku. Cvičení pohoda - stokrát se sehnu pro věci co mi spadnou z ruk. Přečíst si inspiraci - diář s pracovními úkoly. Nezvednout telefon, když už od rána mi volají klienti? Děkuji za zasmání.. Článek neshazuji, pobavila jsem se tím, jaký jsem exot pracovně fungující od 6 do 22 hodin - v 5 vstávačka, o půlnoci zalehnout - od pondělí do soboty včetně. Když má někdo na ´´blbosti ´´ čas, přeju mu to :))

Jana 24.04.2019

Vstávám ve čtyři hodiny ráno kvůli dojíždění. A když roztáhnu záclony, opravdu sluneční svit neuvidím, kdybych se snažila sebevíc. Toto jsou rady opravdu jen pro ty, kteří si mohou dovolit ten luxus a mít ráno dost času.

Libuš 24.04.2019

Snídám skoro hodinu a to jen pár lžiček jogurtu a kafe, ale užívám si to*5*

Jana 24.04.2019

Ráno si pustím pořad v televizi snídaně s Novou. ;-) Neznám krásnější probuzení. *5*

Renata Jana 25.04.2019

Miluju sarkasmus.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat