Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jana 24.04.2019

Ráno si pustím pořad v televizi snídaně s Novou. ;-) Neznám krásnější probuzení. *5*

Renata Jana 25.04.2019

Miluju sarkasmus.

Libuš 24.04.2019

Snídám skoro hodinu a to jen pár lžiček jogurtu a kafe, ale užívám si to*5*

Jana 24.04.2019

Vstávám ve čtyři hodiny ráno kvůli dojíždění. A když roztáhnu záclony, opravdu sluneční svit neuvidím, kdybych se snažila sebevíc. Toto jsou rady opravdu jen pro ty, kteří si mohou dovolit ten luxus a mít ráno dost času.

karin 24.04.2019

ano, vstávám brzy - v 5 ráno, pohoda. otevřu okna do rušné ulice - hlavní tah na Prahu. Dám si vodu s citronem a zašklebím se - mám extra citlivé zuby. Meditace ? - přemýšlet jestli už je čas vstávat nebo jestli jsem zblblá? Ranní sprcha nelze - koupelna obsazená. Snídaně mě odrovná následnými bolestmi žaludku. Cvičení pohoda - stokrát se sehnu pro věci co mi spadnou z ruk. Přečíst si inspiraci - diář s pracovními úkoly. Nezvednout telefon, když už od rána mi volají klienti? Děkuji za zasmání.. Článek neshazuji, pobavila jsem se tím, jaký jsem exot pracovně fungující od 6 do 22 hodin - v 5 vstávačka, o půlnoci zalehnout - od pondělí do soboty včetně. Když má někdo na ´´blbosti ´´ čas, přeju mu to :))

monika 24.04.2019

s takovouhle bych se do práce dostala až v 10.. a to už mám běžně přes půl směny za sebou.

Jarda 24.04.2019

Opravdu si autor utahuje z normálních lidí, hodilo by se opravdu pro lidi říct - ráno si zacvičte tak že vstanete pozdě a proběhněte se se cestou na autobus

Andrea 24.04.2019

Taky vstávám před 4...a těmi moudry se docela bavím..Někdy mám při těch radách pocit, že všichni pracují až od 8 a bydlí za rohem..:) Chápu, tahle inteligence, co tohle vymýšlí se přece nestýká s pracujícími, kterým pracovní doba začíná před šestou...:)

Zuzka 25.04.2019

Vstávám ve 4:30hod., pak do koupelny, nachystat snídani, oběd do krabičky, obléknout a mažu s miláčkem tak na půl hoďky na procházku. Chodím do polí a za každého počasí. Teď nastává to období, kdy už bude i svítat(to slunce fakt za oknem neuvidím*10*) a to bych mohla říct že to připomíná meditaci. Teda pokud tam nejsou jako obvykle kočky na lovu. Pak se to zvrhává v honičku a snahu odvolat psisko. Po návratu vysprchovat psisko, nakrmit, čistá voda do misky a ignorovat jeho snahu donutit mně abychom si hráli. Převléknout se, přepudrovat obličej a mažu do práce. Do té to mám víc jak kilometr, dost často v podpadcích. Jo a po cestě ještě nakoupím v pekárně, protože mají tak dobrý chleba, že v poledne mívají prázdný krám. A dokud byly děti malé tak to byl ještě větší adrenalin...takže podobné články fakt "žeru".

Hanka 25.04.2019

Budík 4:45 (většinou vstanu v 5 :-D ), nakrmit micinky, nachystat přítelovi kafe, synátorovi svačinu a v 5:40 hurá do práce. Snídaně a kafe až tam. A o víkendu si zas klidně zdřímnu do 10 :-D

Tom 25.04.2019

ještě by tam měl být ranní sex a při těch aktivitách po ránu bych se do práce dostal na oběd :-P

Lukáš 26.04.2019

Článek dobrej, já vstanu v 7:00, vzbudím synáčka, záchod, ranní hygiena, udělat synátorovi sváču a vypravit ho do školy. Pak si udělám kávičku, vylezu na balkon, zapálim cigárko, pak druhý, třetí, pak si v hlavě srovnám pracovní plán na onen den. Potom si udělám druhou kávičku, zase nějaký to cigárko a hurá do pracovního procesu(to už je kolem 9:00). Snídani koupim po cestě do práce. Ve tři pak zase vyzvednout kluka z družiny a domů. Jsem OSVČ a jsem celej den vysmátej. Život je krásnej a jenom jeden, tak proč ho promračit? Tu meditaci tam asi ještě zařadím. PS: jaký si to uděláš takový to máš;-)

Zuzana 28.04.2019

Dobré rady pro někoho, kdo vstává mezi 3,50 - 4,10. To bych musela vstávat už ve 3,30. Díky, raději nebudu meditovat.

Milan S 13.06.2022

Meditují nahý za každého počasí ...vždy hned po probuzení jdu na zahradu a posadil se na trávu ...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat