Prostreno.cz

Obyčejná vazelína umí oživit rtěnku nebo prodloužit vůni parfému

Co mají společného popraskané paty, zpackaná manikúra a zdlouhavé odličování odolného make-upu? To byste neuhodli! Tyto patálie vyřeší obyčejná vazelína, která vám vytrhne nejeden trn z paty. Kde všude se dá použít?

Už od roku 1872 je vazelína velmi oblíbeným produktem v domácnostech po celém světě. Myslíte, že se hodí jen jako balzám na rty? Co vás nemá! Její všestranné využití sahá ještě dál, než si možná myslíte. Jak vám bude prospěšná?

Prodlouží výdrž parfému

Chcete, aby vaše oblíbená vůně vydržela při síle od rána do večera? Bez problému. Dřív, než sáhnete po parfému, potřete si zápěstí a krk vazelínou. To zabrání odpaření molekul a vy tak budete vonět mnohem déle.

Zahustí vám řasy

Vazelína nemá jako čirá řasenka konkurenci. Po její aplikaci budou řasy delší a hustší, což jim dodá téměř magický vzhled. Tady dokonale platí úsloví, že za málo peněz, hodně muziky. Přesvědčíte se?

Oživí matnou rtěnku

Kupovaná matná rtěnka už vás nebaví? Ještě ji nezavrhujte, bude se hodit. Dopřejte jí trochu vazelíny, která zajistí lesk vašim rtům. A hned to bude o něčem jiném!

Odstraňuje tvrdohlavý make-up

Voděodolná líčidla sice vydrží i kdejakou nepřízeň počasí, ale občas je trochu potíž s jejich odličováním. Že to znáte až moc dobře? Využijte služeb vazelíny a hned to půjde jako po másle. O ušetřeném času nemluvě…

Zvýrazní lícní kosti

Věřte, že tento trik používají i nejvyhlášenější vizážisté. Malé množství tohoto pokladu přičaruje dlouhotrvající lesk lícním kostem a celkové líčení posune na vyšší úroveň. I známé celebrity to takhle dělají, tak proč byste nemohli vy?

Usnadní manikúru

Pokud nevyužíváte služeb profesionálního salonu a krášlíte své nehty v pohodlí domova, jistě se vám občas stane, že lakem lehce přetáhnete. Jenže když se to snažíte napravit, rozmažete si i své předešlé úsilí! Existuje nějaká prevence? Jistě. Před lakováním natřete okolí nehtů vazelínou. Všechny nedokonalosti snadno setřete a můžete se těšit z nejlepších výsledků. Skvělý fígl, nemyslíte?

Léčí popraskané paty

Asi se shodneme na tom, že s popraskanou kůží se v žabkách a sandálech moc parády neudělá. Netřete si paty před spaním vazelínou a ráno můžete vyrazit do ulic s pocitem krásných a upravených nohou.

Zažene katastrofu po barvení vlasů

Máte po barvení nežádoucí následky na čele i uších, které si nechtějí nechat říct? Je jasné, že s takovou ozdobou přece nemůžete do práce! Místo paniky postižená místa ošetřete vazelínou, pozůstatky setřete vlhčeným ubrouskem a máte klid.

Pomáhá dokonalému opálení

Vazelína zabraňuje nerovnoměrnosti opálení. Bez obav ji tedy použijte na lokty, kolena a zápěstí, ještě před aplikací opalovacích přípravků. Dobrá rada na zlato, která je teď hodně aktuální…






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat