Prostreno.cz

Komentáře k článku

konatovka 11.06.2017

Tento problém mě trápí v poslední době, ale těžko si vybrat dle článku a komentářů tu správnou léčbu, když se některá vyvrací zkušenostmi pacientů.:-O

Lvice 11.06.2017

Pokud si pisatel "rady" sám vymýšlí, měl by si o tématu něco nejdříve přečíst v odborných publikacích. Kdyby se totiž někdo chtěl těmito nesmysly řídit, byl by z něj brzy mrzák.

Bohumil 10.06.2017

Já jsem si vyléčil bolesti v zádech (ischias) před 25 roky na Slovensku v Podhajské. Jsou to termální lázně,které jako jediné mají podobné chemické složení jako Mrtvé moře.Nenechte si ničit své tělo injekcemi a různými utišujícími tabletkami.Nedělám žádnou reklamu ale je třeba, aby všichni co trpí bolestmi si ulevili.Já jsem tam byl deset dní a každý den jsem chodil několikrát do bazénu s teplou termální vodou. Když mě tuto léčbu doporučil jeden lékař (který již zemřel) tak jsem mu říkal "jak mě může pomoci nějaká voda ?".Jsem moc rád,že jsem jej poslechl ! ! !

Renule 10.06.2017

Je to jasné, je to zánět takže pytlík zmrazených fazolek je úžasný lék;-)

Kateřina Strnadová 10.06.2017

Nevím, odkud jste to přeložili, ale je to plácání beze smyslu. Některé rady (například ledování) mohou velmi ublížit, než aby pomohly. A jít s poškozením nervu za "chiropraktikem", místo k lékaři, je vůbec výborný nápad. A to nemluvím o tom, že v Česku kategorie "chiropraktik" vůbec neexistuje...

Janinan 10.06.2017

Nesmysl. Jenom ne do horké vany! Postižený nerv se teplem roztáhne a bolí ještě víc. Mám vyzkoušené, odoperovaný výhřez ploténky a horkou vanu jsem (debil) zkoušela. Až mi neurochirurg vysvětlil, proč to nefunguje.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat