Prostreno.cz

Komentáře k článku

Janinan 10.06.2017

Nesmysl. Jenom ne do horké vany! Postižený nerv se teplem roztáhne a bolí ještě víc. Mám vyzkoušené, odoperovaný výhřez ploténky a horkou vanu jsem (debil) zkoušela. Až mi neurochirurg vysvětlil, proč to nefunguje.

Kateřina Strnadová 10.06.2017

Nevím, odkud jste to přeložili, ale je to plácání beze smyslu. Některé rady (například ledování) mohou velmi ublížit, než aby pomohly. A jít s poškozením nervu za "chiropraktikem", místo k lékaři, je vůbec výborný nápad. A to nemluvím o tom, že v Česku kategorie "chiropraktik" vůbec neexistuje...

Renule 10.06.2017

Je to jasné, je to zánět takže pytlík zmrazených fazolek je úžasný lék;-)

Bohumil 10.06.2017

Já jsem si vyléčil bolesti v zádech (ischias) před 25 roky na Slovensku v Podhajské. Jsou to termální lázně,které jako jediné mají podobné chemické složení jako Mrtvé moře.Nenechte si ničit své tělo injekcemi a různými utišujícími tabletkami.Nedělám žádnou reklamu ale je třeba, aby všichni co trpí bolestmi si ulevili.Já jsem tam byl deset dní a každý den jsem chodil několikrát do bazénu s teplou termální vodou. Když mě tuto léčbu doporučil jeden lékař (který již zemřel) tak jsem mu říkal "jak mě může pomoci nějaká voda ?".Jsem moc rád,že jsem jej poslechl ! ! !

Lvice 11.06.2017

Pokud si pisatel "rady" sám vymýšlí, měl by si o tématu něco nejdříve přečíst v odborných publikacích. Kdyby se totiž někdo chtěl těmito nesmysly řídit, byl by z něj brzy mrzák.

konatovka 11.06.2017

Tento problém mě trápí v poslední době, ale těžko si vybrat dle článku a komentářů tu správnou léčbu, když se některá vyvrací zkušenostmi pacientů.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat