Prostreno.cz

Bublinkové koupele léčí svaly a podporují relaxaci

Dlouhý den v práci? Stresové zatížení vás dovádí k šílenství? Máme jedno řešení – horké bubliny! Ano, něco tak jednoduchého, jako je „živá“ koupel, se postará o všechny vaše problémy. Jak to?

Většina lidí si absolutně není vědoma skutečnosti, že bublinková, tedy sycená lázeň přináší mnoho výhod. Jakých?

Posiluje imunitní systém

Horká vodní lázeň vytváří páru, přičemž vysoká teplota může zabít mnoho bakterií, které způsobují nachlazení a kašel. Dá se tedy říct, že teplá koupel je přínosnější než chemické tabletky z lékárny.

Podporuje relaxaci

Slyšeli jste o aromaterapii? Aroma, které je v lázni vyvoláno esenciálním olejem, vytváří relaxační pocit v těle, jež léčí vaše tělo i duši. Uvolňuje, snižuje napětí, zmírňuje stres.

Léčí bolest svalů

Horká bublinková koupel pomáhá léčit křeče, klouby, a dokonce i působí na bolesti všeho druhu. Trpíte premenstruačním syndromem? „Naložte se“

Přirozeně odstraňuje toxiny

Horká bublinková lázeň může vyvolat pocení, které uvolňuje toxiny, čistí systém a detoxikuje jej. Kéž by taková vířivá vana byla na předpis – a proplácená pojišťovnou! Aspoň že existují perličkové podložky.

Usnadňuje péči o pleť

Bublinová lázeň udržuje pokožku zdravou a hydratovanou. Bublinky zároveň usnadňují odlupování odumřelé kůže, což přispívá k jejímu projasnění. Něco jako peeling bez námahy.

Zlepšuje flexibilitu

Využijte horkou vodu s bublinkami pro protažení a zvýšení svalové flexibility. Ve vodě se svaly rychleji zahřejí a jsou tak pružnější a vy ohebnější. Také se snižuje pravděpodobnost, že si svaly zraníte nebo namůžete. Takže už víte, co dnes budete dělat? Vytuňte si svůj způsob relaxace a uvolnění!

Do bublinkové lázně přidejte vanilkový lusk či vanilkovou esenci, kastilské mýdlo (kvůli pěně) a rostlinný glycerin (pro hydrataci). Příště místo vanilkového potěšení zkuste růžové opojení. 4 kapky esenciálního oleje, kastilské mýdlo a rostlinný glycerin se opět postarají o vaše uvolnění a relaxaci. Přidat můžete i olej z levandule či tee trea. Zapněte nějakou uklidňující hudbu a omlaďte své tělo i duši. Však si to zasloužíte.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat