Prostreno.cz

Oplach studenou vodou? Lék na všechny problémy s vlasy

Odmítáte utrácet těžce vydělané peníze za drahé šampony, balzámy a vlasové kúry, když výsledek nikdy není podle vašich představ? Dobře děláte, lepší efekt přinese vajíčko, jogurt a aloe vera!

Už nevíte, co si se svými vlasy počít? Lámou se, třepí a každé ráno vás dohánějí k šílenství, což jen zbytečně prodlužuje pobyt v koupelně. Hlavně klid, na každý problém existuje řešení. Odkoukejte recept na zdravou a nádhernou hřívu od někoho, kdo o tom o něco ví – indických žen. Vždyť jejich kštice jsou ve světě pověstné! Jak to jen dělají? Používají tohle…

Aloe vera, zelené zlato

Vlasy jsou na vitaminech doslova závislé, protože jim umožňují růst, posilují je a činí je odolnějšími proti běžným nástrahám – fénu, kulmě i horkým natáčkám. A právě „obyčejná“ květina aloe vera je v tomhle ohledu takovým malým zázrakem, protože obsahuje vitaminů více než 20. Gel získaný z tohoto pokladu zlepšuje cirkulaci pokožky, zatímco přítomné polysacharidy a glykoproteiny podporují růst nových vlasových folikulů. Pravidelná masáž kořínků nektarem z aloe vera přinese výsledky, o jakých se vám ani nesnilo!

Oplach studenou vodou? Lék na všechno

Indická redaktorka Trina Remedios, která píše do tamních vyhlášených novin, má na věc jasný názor – studená voda vyřeší všechny potíže s korunou krásy. Chladný oplach vyplaví nežádoucí toxiny, prokrví pokožku hlavy a zachová potřebné živiny na povrchu neporušené, čímž opět obnoví ztracenou krásu vlasů. Vezmete si to k srdci?

Vajíčková maska s jogurtem. Typ od profíka

Máslo na hlavě? Kdepak, raději vajíčka! Doporučuje je poslední miss Indie. Mají totiž vysoký obsah prospěšných bílkovin. V kombinaci s bílým jogurtem jsou skvělým prostředkem pro získání objemu a dechberoucího lesku. Vyklepněte hned dva kousky a smíchejte je v misce s jogurtem tak, aby vznikla konzistence kaše. Po aplikaci nechte masku 20 minut působit a poté opláchněte. Samozřejmě studenou vodou, jak jinak.

Esenciální oleje? Ty nesmějí chybět

Dalším prostředkem, který vám přičaruje krásnou hřívu, jsou stále populárnější esenciální oleje. Sázkou na jistotu je pak heřmánek, mrkev a cypřiš. Vše, co musíte udělat, je promíchat šest kapek vybraného oleje s trochou oleje kokosového. Tekutinu si pak vmasírujte do vlasů a po půl hodině smyjte.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat