Prostreno.cz

Chcete život, který budete milovat: Vryjte si do paměti čtyři slova

Radikální (a zdravá sebeláska) je osobní proces, který funguje stejně jako rtěnka. Obojí se musí každodenně nanášet a dávkovat, aby to působilo. Tak už se konečně zbavte naštvanosti a negací a vyzkoušejte tyhle čtyři sebeuzdravující techniky, které promění váš život.

Více lásky, pochopení, osobní pohody, nadhledu… Ať chcete cokoli z tohoto seznamu, bez určitých věcí si cestu k cíli o dost zkrátíte. Proto si pořád dokola opakujte čtyři kouzelná slůvka…

Meditace

Jednou z celosvětově neoblíbenějších technik osobní proměny je meditace. Nejedná se jen o nějaké zastavení se v hektickém životě. Vysoce pozitivní účinky meditace v procesu regenerace a uzdravení fyzického těla jsou nepopiratelné a dnes již potvrzené vědou. V hluboké meditaci se léčí a obnovuje naše tělo, a co víc, probouzí se tvůrčí schopnosti. Tak už víte, proč je právě „nudné“ posedávání nebo polehávání tolik důležité pro toho, kdo chce začít nový život?

Vděčnost

K tomu, abyste milovali svůj život, nepotřebujete sepisovat věci, na kterých vám záleží a které máte rádi, i když to může znamenat radostný zážitek. Jde spíš o otevírání zaslepených očí. Uvědomte si, za co jste vděční, a klidně si to vypište třeba na ledničku. Toto vyjádření vám pomůže zaměřit svoji pozornost a energii tam, kde to má smysl.

Pohyb

Všichni vědí, že by každodenně měli rozproudit svoji krev, nicméně posilovny většinu lidí odrazují. Někteří odborníci říkají, že pokud se člověku nechce nic podnikat ani vymýšlet, měl by si položit otázku: A jak se cítím, když jdu běhat? Je mi dobře, když dokončím poslední cvik jógy? Pokud si mozek připomenete pocit, který se mu líbí, najednou odkudsi ze zásob „vytáhne“ motivaci. A vy najednou získáte chuť opustit dům a rozmotat cvičební podložku.

Charisma

Je velmi snadné zůstat v komfortní zóně, tedy v pozici, kdy si hrajete na bezvýznamnou, malou a průměrnou osobu. Inspirujte se u dětí. Sledujte, jak si bezprostředně půjčují hračky od jiných, jak snadno se seznamují a jaké maličkosti jim dělají radost. Vezměte to jako experiment a berte ratolesti za své učitele. Zanedlouho budete nadšení třeba i z toho, že si na sebe vezmete barevné oblečení. Najednou se každý den stane něčím zvláštní. A to berete, ne?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat