Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Proč jíst čínský artyčok? Je to studnice bílkovin i sacharidů
NEKUPUJI, ale pěstuji na zahrádce už 3tím rokem! Protože je to hlavně léčivka, vše z rostliny je léčivé, proto ji "rozeberu" a skoro VŠE usuším. Listy, dužnatý květ atd je hořké! Haučil jsem toho hodně, když jsem bydlel a pracoval i Itálii a nevěřil jsem, že i tady u nás v pohodě přečká zimu. Při pěstování na jídlo se příští rok musí udělat selekce květů - vyjednotit a vybrat ty největší, aby dozrály a byly pěkně velké, ke kuchyňskému zpracování.
Ještě jsem ho nevyzkoušela.:-O
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama
Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.
Nepodařilo se přihlásit
nebo