Prostreno.cz

Nejlepší bylinky a doplňky pro posílení milostného apetitu

Jak posílit touhu, sexuální výkon a zvýšit milostný apetit – navíc přirozeně? Tyhle bylinkové přípravy a doplňky stravy se postarají o to, aby to i ve vaší ložnici jiskřilo jako dřív!

Mají ostatní lidé víc sexu než vy? Americký psychiatr Antony Pietropinto a výzkumnice Jacqueline Simenauer dle svých výzkumů tvrdí, že se mladí ve věku 18–24 let milují třikrát týdně, osoby nad 34 let dvakrát týdně, a jedinci mezi 35–44 lety mají pouze dva styky během sedmi dní. No a co ti, kterým bylo 45? Tak tady to často vypadá pouze na jedno milostné setkání za týden – maximálně. Říkáte si, že vy na tahle čísla nedosáhnete ani náhodou? Zoufáte si, že vaše libido stávkuje? Vyzkoušejte doplňky pro podporu sexuálních hrátek! S čím nesáhnete vedle?

Borovicový pyl

Borovicový pyl je jedním z nejsilnějších posilovačů libida, který je běžně ke koupi ve formě kapslí, přičemž již tři tabletky denně dělají zázraky. Stačí užívat dva, tři dny (třeba před víkendem) a pocítíte změnu. Aspoň tak to tvrdí ti, kteří na borovicový pyl nedají dopustit.

Maca (maka) horská

Kombinace kořene maca a borovicového pylu? Zvlášť pro muže nepostradatelná! Například americký vztahový expert Jordan Gray, který sám tuto dvojku využívá, si ji nemůže vynachválit. Po požití této kombinace se prý cítí vitální, kreativní a doslova nabitý sexuální energií. Sám udává, že to vše se děje již hodinu po spolknutí obou zázraků. Podobný účinek však toto silné duo má i na ženy.

Korejský ženšen a indický ženšen

Korejský ženšen povzbuzuje krevní oběh (když je užíván 10–30 minut před sexem) a také podporuje dlouhodobě zdravější hladiny testosteronu. Tento hormon, jak je známo, podporuje touhu u obou pohlaví.

Indický ženšen (také známý jako ashwagandha) je běžně používané afrodiziakum a prokázalo se, že zároveň snižuje zánět a stres, uklidňuje nervový systém a vyvažuje systém imunitní. V nedávné studii bylo dokonce prokázáno, že zmíněný ženšen ovlivňuje kvalitu spermatu u mužů a reprodukční zdraví, tedy plodnost u žen.

Vitaminy A, E a minerály zinek a selen

Některé vitaminy a minerály jsou naprosto zásadní v procesech výroby testosteronu s ním spojovaného posílení sexuálního výkonu a lačnějšího libida. Proto se ujistěte se, že ve stravě máte dostatečné množství vitaminu A, vitaminu E, zinku a selenu. Jezte potraviny, jako je mrkev, špenát, měkkýši/krevetky, divoký losos, ledviny, lněná semínka, mandle, kešu a slunečnicová semena.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat