Prostreno.cz

Komentáře k článku

Andrej 26.06.2018

Cez sezonu makam 490hodin za mesiac.je to len jeden mesiac v roku 30 dni bez pauzy v priemere 16,5 hodin denne. Niekedy som hore aj 36 hodin.a musim viest partu ludi, organizovat, rozhodovat a jednat so zakaznikmi, o soferovani nehovoriac. A tento mesiac v roku a spankovy deficit dohanam pol roka. Chodim spat o 20.00 a spim aj 12 hodin. Kto si chce skusit tento extrem, nech sa mi ozve na andrej.sevcik@seznam.cz

Míša 26.06.2018

Myslím, že ten, kdo neví jaké to je spát vždy hezky celou noc by měl děkovat vyšším silám... Když nepočítám párty (už jen minulost :-D) nebo nervy, tak i škola dala zabrat... Tři dny vzhůru jen kvůli dvěma zkouškám... Není divu, že se na to člověk pak vyprdne :D

Leona 25.06.2018

To zná snad každá maminka,lze nespat i 3 dny v kuse :-D.

D.H. 25.06.2018

Vzhledem k tomu ze pracuji v nepretrzitem provozu tak to ze nespim 24 hodin zazivam pravidelne tak 3x do mesice. Zadny utlum nepocituji. Jo jsem kapku vic unaveny ale kdyz neco delam tak je to v pohode. Kdyz ale pak lehnu tak proste spim a ne dvacet hodin normalne 8 hodin. Takze nevim kde berou ty studie a vysledky asi u lidi co opravdu nemusi makat a fungovat.

Mirda 25.06.2018

No nevím, ale čistých 24 hodin je úplně normálka. Každý, kdo dělá směny to zvládá. Není přece problém ráno vstávat kolem půl 7, celý den něco dělat, pak jít večer na noční. No a než se člověk dostane druhý den ráno do postele, tak je kolikrát 8 ráno a mnohdy i víc. Pro mě osobně bylo horší, když jsem měl celý víkend noční (12-ti hod. směny), kdy jsem se vlastně od pátku rána pořádně nevyspal (nevím, jak u koho, ale u mě spánek přes den stojí za h....) a v pondělí ráno nešel spát, protože byl syn nemocný a tím pádem nemohl do školky. Během dne jsem měl několik krizí a málem usnul vsedě. Večer pak přepnul organismus z běžného režimu do zálohy a já naráz nemohl usnout (kdyby se někdo ptal, tak kafe ani energeťáky nepiju). Jinak, to s nadváhou je pravda. Než jsem před lety začal chodit na směny, tak jsem za boha nemohl přibrat a teď mám skoro 20 kg navíc.

:D 25.06.2018

tady asi nikdo v životě nepařil, nebo nedělal noční... život není jen počítač a klávesnice holka...

Jiiira 25.06.2018

Ja mam rekord 11 dni vzhuru. Jakmile clovek prekousne prvni 3 dny tak potom uz to jde samo. :)

Mára Jiiira 25.06.2018

Si děláš*19**19* srandu! Já tři a půl dne, a posledních 24 hodin už těžké halucinace...

Janinka Kali 25.06.2018

Tak je pravda, že člověk je podrážděny a hladový, ale to by musel být na takovém deficitu dlouho. Po tomto článku jsem měla pocit, že když budu často takto bez spánku tak asi umřu. Co by dělaly asi všechny maminky na světě. Já sama jsem toto zažila s mým synem někdy 3hod spánku někdy i vůbec a to skoro celý rok, no to bych už asi byla mrtvá. Ale je pravda že až v tomto období jsem nejvíc přibrala.

Petr 25.06.2018

Zustat vzhuru 24 hodin neni nic nenormalniho. Da se na to zvyknout. Osobni rekord mam 42 hodin, to uz jsem podrazdeny teda byl.

Šejdy 25.06.2018

Presne.....nesmysly. 24 hodin vzhuru jsem byval bezne vzhuru a musel jsem fungovat. Rano vstavat, nocni na zachrance, druhy den nezamhouris protoze musis neco resit, deti atd....vever na dalsi nocni a kdyz to slo tak urvat dve hodiny spanku a rano domu a spat az zase vecer..dela to tak plno kolegu. Kazdopadne na zdravi to urcite ma vliv. Kdyz jsem braval pervitin, tak jsem nespal treba i pet noci, to uz je pak clovek celkem vyflusanej, ale po jedny noci?

pidalin 24.06.2018

Co by se jako mělo stát? Běžně jsem vzhůru 24 hodin a víc když mam několik dní noční a nemůžu pak spát před ranní. :-) Překvapivě to neni tak hrozný, pokud v tý posteli aspoň ležim a je tma, tak pomůže aspoň ten odpočinek i když nespim.

ne 24.06.2018

další důkaz že redaktoři/novináři/ paparazzi jsou odpad. napsat za každou cenu článek i když je naprosto zcestný. je mi líto každého kdo se živí psaním článků na internetu. Jste zoufalci najděte si pořádnou práci, nejlépe nějakou kde svými slinty nezaserete mozky našich mentálně chudších spoluobčanů a to nemluvím o cikánech ale o průměrnejch debilech jenž je bohužel většina.

Marča 24.06.2018

Autor článku žije v nějakém skleníku, ze všech stran obklopen měkkými polštáři a všudypřítomnými rodiči, kteří zametají cestičku, jak to jen jde? Asi jo, běžný člověk totiž zažije bdění po dobu 24 hodin mnohokrát. Pamatuju si víkendy s kamarádama v době svých středoškolských studií. V mém případě sice bez alkoholu, ale taky bez spánku. Pamatuju si studium na vysoké škole, během zkouškového to zase až tak neobvyklé nebylo. V současnosti mám 24hodinové směny v práci. A to nepočítám cestu do/z práce. Jaké překvápko, já žiju!!! Autorovi článku doporučuji totéž: vypnout počítač, místo něj otevřít knihu a pak vyrazit ven do reálného světa a hlavně reálného života. Třeba z něj pak nebude tak vyděšený.

Petr. K 24.06.2018

Co to tady plácá za nesmysly ? Trpím nespavostí už od dětských let (spím tak 5 hodin denně) a kolikrát jsem nespal i déle jak 24 hodin a žádné problémy jsem neměl. Jako jasně, člověk toho má dost a je takový méně upotřebitelný, alenikdy jsem nezaznamenal žádné problémy nebo potíže. Je to všechno o organismu a tělu celkově.

Tina 24.06.2018

Nedramatizujte to. :-/Nevyspat se není nic příjemného, ale před zkouškami jsem to taky párkrát musela vydržet a vámi popisované děsivé následky nenastaly.

František Mlejnek 24.06.2018

Souhlasím s tím, že ten článek mluví jen z poloviny pravdu. Člověk po probdělé noci je skutečně předrážděný, nesoustředěný a myslí mu to rozhodně hůř, ale probdělé noci jsme zažili každý a já poměrně dost často, pokud mě čeká příští den něco náročného, něco, z čeho mám strach a depresi. Jenže pak nebdíme 24 hodin, ale zpravidla o šestnáct hodin déle...

Jarmila 24.06.2018

Též my přijde článek mimo mísu několikrát sem nespal 24h ale takové stavy co tu autor popisuje sou divný měl by si to vyzkoušet než bude psát také výplody :-D

Jan 24.06.2018

Tak to já zažívám párkrát do roka, když jezdím z Francie do Čech na dovču. Ráno vstát ve 3h a od 4h makat na bourárně do 14h, pak nasednout do auta a ujet 1500km 18h za volantem s přestávkami jen na tankování a nutnou toaletu, dojet do Prahy kolem 8-9h ráno. Fungovat pak celý den a jít spát až večer. Tak tomu říkám mazec.

Reno 24.06.2018

Kdo chodí na směny, ví své, jinak za komanče na vojně se nespalo i několik nocí.

👀 24.06.2018

Stálou noční od neděle do pátku zvládám už 18 let.. 🤔 a váha i nervy pořád v pohodě 😉 .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat