Prostreno.cz

Komentáře k článku

Vlado 25.12.2021

Mirkova odpoved sita na mna mastne jedla som nemusel aj rezen som prelamoval a kontroloval ci nie je tucny bocik nemusim a presa mam zvyseny cholestrol.doktor to riesi skodlivym statinom zakazuje tucne jedlo ale pecen produkuje zvyseny cholestelora a tukovatie

Vlado 25.12.2021

Ryby mozem ale zena ma radsej hovadzi alebo bravcovi gulas

Vlaďka Vlado 26.12.2021

Manžel taky nemá rád ryby, tak si dám já, a on má ten guláš, prostě se navzájem neomezujeme. Jen kdyby ryby byly bez kostí a levnější. Kupuju, když jsou v akci (tresku, lososa). :-)

Mirek 25.12.2021

Máte staré informace. Už nějakou dobu se zjišťuje, že cholesterol v jídle ≠ cholesterol v krvi. Kromě obézních lidí nemá stravování vůbec vliv na hladinu cholesterolu! Tělo si jej vytváří samo tehdy, když jej potřebuje na "opravy" poškozených úseků, nebo geneticky způsobených poruch/můj případ/. Bez ohledu na množství cholesterolu ve stravě. Uměle jej snižovat statiny aj. může způsobit mnohem horší komplikace!

Milan Pittner 25.12.2021

Ryby mám rád ale bohužel je jím převážně v konzervach, jinak jak kapra tak pstruha maximálně 4x za rok.

Libuš 25.12.2021

Ryby nemám ráda, snad občas sardinky v pomazánce

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat