Prostreno.cz

Poznejte olej acai. Omlazuje pleť a zlepšuje kvalitu vlasů

Máte problém se suchou pokožkou? Olej z plodů jedné vzácné palmy vám ho pomůže vyřešit. Zároveň hodně zpomalí tvorbu vrásek, zastaví tvorbu lupů, a navíc dodá vaší hřívě hloubkovou výživu, která nezůstane bez odezvy!

Když se řekne acai, nemáte ani tušení, o čem nebo o kom je řeč? Jde o plody palmy euterpe brazilské (Euterpe oleracea), ze kterých se mimo jiné vyrábí i zastudena lisovaný olej přezdívaný „sérum věčného mládí“. K bližšímu popisu onoho pokladu bychom ještě mohli uvést, že má tmavě zelenou až hnědou barvu, voní jako to nejšťavnatější ovoce a opravdu dobře se vstřebává. Jaké výhody z něj pro vás plynou? Tyhle si raději zapište…

Opravdu poctivá dávka hydratace

Všichni vizážisté se shodují, že jedním z nejdůležitějších domácích rituálů, jež přispívají k mladistvému vzhledu, je důsledná aplikace hydratačních prostředků. Který je ale ten nejlepší? Zkusit můžete například olejíček, o němž se právě teď bavíme. Ten obsahuje kromě široké škály vitaminů a minerálů také zdravé tuky, které dodají pleti potřebnou vlhkost. A stačí nanést opravdu jen malé množství!

Zpomalené stárnutí a krása v každé kapce

Hroznům podobné bobule acai jsou přirozeným a hodně bohatým zdrojem řady živin, fytonutrientů a hlavně antioxidantů. Právě poslední ze zmiňovaných látek, tedy antioxidanty, jsou pověstné tím, že zpomalují stárnutí kožních buněk, přičemž zabraňují i tvorbě nenáviděných vrásek a tlumí projevy akné. Pravidelné používání tohoto tekutého zázraku se zkrátka nemůže minout účinkem!

Stopka lupům. Jednou provždy

Jak již bylo zmíněno výše, přípravek pocházející z deštných pralesů má vynikající hydratační schopnosti, tudíž efektivně bojuje proti lupům a suché pokožce hlavy. Přítomné esenciální mastné kyseliny jsou účinnou zbraní na záněty kůže, což je jen ku prospěchu věci. Pokud už s lupy ztrácíte nervy, zkuste se svěřit „do rukou“ darů brazilské palmy. Možná vás překvapí, jak rychle se svého problému zbavíte…

Rychlejší růst i dechberoucí lesk? Můžete ho mít

Den co den s hrůzou počítáte ztráty, které vám při česání uvízly v hřebenu? Ještě nepanikařte a přestaňte spílat osudu. Raději začněte okamžitě využívat služeb oleje acai, který díky úctyhodnému podílu živin zlepšuje krevní oběh, stimuluje vlasové folikuly k růstu, brání nadměrnému vypadávání, zlepšuje celkovou kvalitu vlasů a dodává lesk. Namasírujte si s ním pokožku hlavy třikrát týdně, brzy uvidíte i pocítíte rozdíl!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat