Prostreno.cz

Na suché kartáčování pokožky si čas rozhodně udělejte

Jste náchylní k nemocem a vaše tělo má tendenci zadržovat vodu? Možná se to děje proto, že nepoužíváte kartáč s přírodními štětinami. Takovou péči totiž ocení nejen pokožka, ale i imunitní systém!

Za málo peněz hodně muziky? Tak nějak by se dala okomentovat situace kolem suchého kartáčování. Tento druh masáže totiž představuje skvělý způsob, jak zlepšit kvalitu pleti, přičemž k němu potřebujete jen kvalitní náčiní s dlouhou rukojetí a pár minut času. Ptáte se, jak přesně se zmíněná kúra provádí?

Minimum úsilí, maximum výhod

V ideálním případě se procedura dělá po ránu, a to ještě před sprchou, neboť vám pořádně rozproudí krev v žilách. Všechny tahy příslušným „nástrojem“ pak směřujte k srdci. Postupujte od kotníků k trupu, dále pokračujte ke stehnům a hýždím, které promasírujte krouživými pohyby po směru hodinových ručiček. Podobně si počínejte i na břiše, pak se přesuňte k ramenům, pažím, dekoltu i zádům. Co to udělá s vaší krásou i zdravím?

Podpora lymfatického systému

Lymfatický systém je klíčový pro probíhající detoxikační procesy, které odstraňují škodlivé toxiny a další odpadní látky z těla. Pokud z nějakého důvodu nepracuje správně a neplní svou „uklízecí“ funkci, končívá to náchylností k nemocem, zadržováním vody, bolestmi hlavy, chronickou únavou či kožními vyrážkami. Jak mu udělat dobře? Bezproblémový průtok lymfy pomáhá stimulovat právě kartáčování. A čím pravidelnější, tím lepší!

Útlum celulitidy. Beze srandy!

Kdekdo si myslí, že pomerančová kůže je synonymem pouze pro nadváhu, opak je ale pravdou. V nenáviděné celulitidě mají prsty nejen kila navíc, ale i sedavé zaměstnání, hormonální změny, užívání antikoncepce, konzumace alkoholu a samozřejmě stres. Už jste v boji s tímto nepřítelem zkusili vše možné i nemožné, jenže bez valného výsledku? Zbavte se ďolíčků s pomocí této kúry. Na výsledky nebudete čekat dlouho!

Parádní exfoliace s úžasnou odezvou

Pevné štětiny speciálního „hřebenu“ efektivně odstraňují odumřelé buňky, čímž se otevře cesta všem výživným látkám z používané kosmetiky. To znamená, že zkrášlovadla se rázem stanou mnohem účinnější, jelikož proniknou do hloubky pokožky. Také se ovšem vyrovná tón kůže, přičemž se pleť stane jemnější, pružnější a zdravější. Přesvědčíte se?





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat