Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jaruna z Valašska 04.05.2020

Zemňáky - po valašsku- po česku tedy brambory jsou nejzdravější - není třeba fitness, velness, - enom nasadit, do ruky motyku a okopávať a dva řádky naraz a denně tak půl hektaru a uvidíte výsledek- jednak zhubnete, nebude Vás bolet hlava a budete rádi když sebů čpelíte večer do postele a jak bude nadšená Gretka /která už musí mět husí kožu, že o ní nikdo nepíše, nebo je spěš zalezená, aby na ni neskočil ten vir/ - a vše bez uhlíkové stopy , no a najest sa možete zemňáků až po svaté Anně, tj. 26.7. až budů jakž takž narostlé a když si pořídíte kozu sánskou, která dobře dojí - ale též chce vlídné zacházení a dobré krmení- tak budete mět stravu eko-bio super a nebudete mět blbé nápady co vám vadí a nevadí. A nasušit bylinkové seno - no té kozeně, ať dojí aj v zimě, aspoň do prosince a pak už ne už bude zas chystat mléko pro kůzlátka. A možná by nám mohl pan Jurečka dať dotace aspoň na indulonu, ať máme čím natřít ruce až budeme mět mozoly a puchýře. Zdraví Jaruna z Valašska.

Verča 04.05.2020

Uhlohydráty? Co to je za zastaralý název? Tento pojem již chemie nezná!

HefyCZ Verča 04.05.2020

Stejně jako vteřinu u stanovení času nebo kcal jako jednotku energie. Chemie má také přepracované názvosloví, ale pořád každý chemik ví, co je kysličník. Tak o co jde? Stačí si najít zdrojovou studii a závěry porovnat s článkem. A nebo prostě napsat cokoliv, ale hlavně hodně kritického, protože si tím dodáváme pocit nadřazenosti? To už ale přebíháme od výživy k psychologii...

Majka 04.05.2020

Nesouhlasím, je to zavádějící informace.

Ivana 04.05.2020

Já tedy netuším, co slečnopaní autorka studovala.... ALE! moje dítě bylo v odtučňovacích lázních v Bludově a tam "praktici" podstatně starší a zkušenější (hlavně věkěm a letitou praxí) brambory doporučovali. Po tzv tvrdé dietě (cca půl roku) dokonce i ve "větším" množství a potomkovi to fungovalo. Naopak doporučovali i místo pečiva, páč někteří TakyPekaři pečivo obarvují, aby jej mohli prodávat jako tmavé a tudíž zdravější a dražší!

Miluju banány 04.05.2020

Tento článek psala nějaká mamina, co zaspala v 90. letech. Už slovo uhlohydráty. Typický příklad ženský, co bude měsíc žrát odtučněný jogurt Activia a salát s jednou přesně odváženou okurkou a dělat chytrou, aby po dietě nabrala 50 kilo v jojoefektu s jitrnicema a omastkem, protože ji vlastní tělo vyoutuje.

andy 04.05.2020

OMG to je zase článek. A kde je ta zelenina, při které tloustneme? (krom brambor)

JanaJa andy 04.05.2020

píšou ještě hrášek. Určitě si ho spletli s hrachem. :))))

Hefy CZ andy 04.05.2020

Křen, kukuřice, pastiňák,....

kamil 04.05.2020

zelenina i ovoce je pritel cloveka,nepritel je tuk!!!prijem tuku na nulu a ovoce se zeleninou na sto!!!anthony wiliams vam to zabalil do knihy,racte si ji precist

Michelle kamil 04.05.2020

Blbost! Vyvážená strava je správná cesta. Lidské tělo potřebuje i tuky. Z čeho se podle vás skládá váš mozek? A co ochraňuje bunečné stěny? :-P

HefyCZ kamil 04.05.2020

Kamile. Bez příjmu tuku se zásadně omezí vstřebávání životně důležitých vitamínů. Přestaňte číst grimoáry a zkuste vysokoškolská skripta.

brbrm 04.05.2020

Odkdy je banán zelenina?

Ina 04.05.2020

Jo jo, není nad to živit se jako copywriter. Přečtou si pár informací k zadanému tématu, o kterém jinak nemají ani páru, splácají článek, který nemá hlavu ani patu, dostanou za to zaplaceno a víc je nepálí. >:(

HefyCZ Ina 04.05.2020

Není problém najít zdrojový text k uvedené studii. Mě to trvalo asi 20 sekund. Článek je víceméně doslovným překladem závěru studie, či jeho extraktu. Takže k čemu přesně máte výhrady?

Šaman 04.05.2020

Jsem diabetik jím stejně jak před tím než jsem začal s dietou, ale snížil jsem množství brambor, místo knedlíků jím tmavý chléb a vynechávám bílé pečivo. Jídlo jsem si rozdělil a jím 6-7 krát denně, za rok jsem zhubl 16 kg.

konatovka Šaman 04.05.2020

Gratuluji, každému takovému jako jste Vy, moc fandím. <3

konatovka 04.05.2020

Tak jednou je to zdravé, pak se po tom tloustne, tak aby se v tom čert vyznal. :-O

ilka 04.05.2020

Tak před nedávnem jsem tady četla, že večer si můžeme dát banán nebo vlašské ořechy, že se po nich netloustne a teď se zase píše vůbec nejíst, tak si z nás akorát střílí.Ničemu už tady nevěřím, tak jako s lékama na hubnutí, každý den je to o jiném léku.

Ernesto 04.05.2020

Jsem netušila, že borůvky, banány, jablka a hrozno jsou zelenina...:-D

Faker 04.05.2020

Kdo tohle píše??? Kdo schvaluje, že takový text může vyjít na světlo světa? Oba to snad nemyslíte vážně. Super!

Šárka 04.05.2020

Ovoce - zelenina????

Dáša lalala 04.05.2020

Jím zdravě, cvičím, ale nejde nic dolů, stojí to za prt

Dáša Dáša lalala 04.05.2020

Jedině sexovat, to půjdou kila snad dolů😛

Petr Dáša lalala 05.05.2020

Dobrý den. Myslím, že zdravě nejíte. Buď byste měla změnit jídelníček, nebo velikost porcí a jejich četnost. Vyřadit energetické bomby a zvýšit poměr zeleniny ve stravě. Je třeba snídat (pokud možno bez sladkostí), denně jíst 5 - 6 jídel v malých porcích, obědvat pouze jednochodově, nepít sladké nápoje, zejména limonády, koly, energetické nápoje, sladné mošty a džusy, vyřadit sušenky, koláčky, zákusky apod. Po pár týdnech začnete hubnout, dokonce nebudete muset ani cvičit :-) .

aster Petr 05.05.2020

Víte, každý člověk je jiný. Já nesnídám celý život, jím 3x denně většinou maso, mléko a mléčné výrobky, zeleninu nesnáším - jím pravidelně jen cibuli, česnek, brambory a sezónní zelené natě - ovoce jím hodně - nejím sladkosti, protože mi to nechutná a z pečiva jen chléb, a to většinou jen ráno. Pokud mám večer hlad, klidně se najím. Jsem zdravá a štíhlá. Jíst 5 - 6x denně je pro mně naprosto nepředstavitelné a nepřijatelné, stejně tak blafy typu ovesné vločky s něčím apod. Je mi jasné, že mnoho lidí by s takovými návyky mělo problémy, ale nechápu, proč má každý nutriční poradce potřebu kecat mi do mého způsobu stravování - jak se mi už párkrát stalo i když nepřímo (přes kamarády, kteří s těmito lidmi řešili své problémy s váhou, místo aby se přestali třeba přejídat) *6*

jana Jeskova 04.05.2020

budte spokojene s tim,ze zijete,v dnesni dobe je to dulezitejsi nez diety!

Jitka 04.05.2020

Lea Novotná...běž makat do 3směnného provozu a nepiš kokotiny.....6e ti není hanba za ty žvásty dokolečka dokola brát peníze.

ivus 04.05.2020

cvicim a jim zdrave a kila jdou krasně dolu

Pavel Dvořák 04.05.2020

jím proto abych žil,nežiju proto,abych jedl.příjem se musí rovnat výdeji.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat