Prostreno.cz

Komentáře k článku

Zdenka 29.05.2020

Velká hloupost!Pokud chcete zkolabovat a mít "krásný" jo-jo efekt, tak ji zkuste.Toto je neskutečný hazard se zdravím!!!

vera 28.05.2020

Okurková dieta shodí kila do léta! Buď fit! Proč ta kila nabyla? Střídání hmotnosti, chvíli být obézní, pak shodit a být hubený/á, svědčí o nějaké psychické chorobě.

jarda 28.05.2020

blbost absolutní...

Stana 28.05.2020

to ja bych uz musela byt jako nitka,vetsi kravinu jsem neslysela

dědek 27.05.2020

Toto je ptákovina první třídy nevěřte tomu,akorát si zkazíte žaludek .Snižte porce a jezte castěji a všechno na co máte chutˇ,ale v menším množství

Filip Bayer 27.05.2020

Slyšel někdy někdo větší kravinu? Prosím, kdokoli výživě moc nerozumí a přečte si tento článek, tak se tím hlavně neřiďte. Zničíte si zdraví a brzo se dostanete na vyssi vahu nez jste meli puvodne. @autorovi clanku. Milý autore, vykašli se na to a jdi na bowling. Nebo jez 14 dní jenom okurky :D . Ted na vaznejsi notu. Jsi blazen. Snad neni nikdo tak blbej a nebude brat clanek vazne.

Jitka 27.05.2020

Články jako je tento, které píši nekvalifikovaní lidé, akorát ubližují lidem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat