Prostreno.cz

Banánové smoothie podporuje hubnutí a zlepšuje náladu

Dietních zlepšováků existuje bezpočet. Ještě jste nenarazili na ten, který by vám opravdu „pasoval“? Ochutnejte koktejl z banánů, lněných semínek, zázvoru a špenátu. Podpoří psychiku i štíhlé křivky.

V dnešní době je na trhu spousta produktů, které údajně zlepšují celkové zdraví a urychlují hubnutí. Jenže problémem je, že celou řadu lidí odrazuje jejich chemické složení, možné nežádoucí vedlejší účinky i vyšší cena. A právě proto se mnozí opět obrací k přírodním prostředkům, protože i tudy vede cesta, jak obnovit rovnováhu těla a zatočit s kily navíc. A jeden takový vám teď představíme!

Dostupné ingredience, snadný postup

K přípravě chutného nápoje budete potřebovat dvě polévkové lžíce lněných semínek, šálek mražených borůvek, jeden větší banán, lžíci nastrouhaného zázvoru, půl šálku špenátu a trochu vody. Jakmile všechny jmenované přísady zpracujete pomocí mixéru, léčivý a zeštíhlující drink je na světě. Jaké parádní bonusy získáte s první ochutnávkou? Na tyhle se můžete těšit!

Trávení bez komplikací. A nejen to

Tenhle osvěžující drink překypuje draslíkem, vlákninou, vitaminy i antioxidanty. Díky tomu podporuje hladký průběh trávení a vyrovnává hladinu cukru v krvi. Také odstraňuje nahromaděné škodliviny, zatímco zefektivňuje vstřebávání přijatých živin.

Rychlejší metabolismus a prevence přejídání

Vámi umíchané občerstvení má další vítané přednosti. Jistě vás potěší skutečnost, že vlivem zázvoru urychluje metabolické funkce, prodlužuje pocit sytosti a potlačuje chutě k jídlu. Jeho konzumace je tedy skvělou přípravou na plavkovou sezonu.

Dávka úsměvu i dobré nálady

Řekněme si upřímně, že v moderním stresujícím světě je optimismus zcela nedostatkovým zbožím. A právě proto vám jmenovaný nápoj tolik prospěje. Borůvky totiž obsahují cenné látky, které zabraňují výkyvům nálad, navozují duševní harmonii a zabraňují depresím, což prokázala nejedna odborná studie. Kam se na malé fialové lesní plody hrabou prášky na nervy!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat