Prostreno.cz

Blahodárné účinky sibiřského ženšenu

Chcete mít pevnější zdraví a být v psychické pohodě? Můžete. Začnete užívat kořen zázračné dřeviny, který posiluje přirozenou obranyschopnost, dodává energii a podporuje mozkové funkce. Konzumuje se už tisíce let, budete další, kdo ho zkusí?

Eleuterokok ostnitý. Říká vám to něco? Jde o rostlinu, které se říká sibiřský ženšen. To se nejenže daleko lépe vyslovuje, ale mnohé to napovídá i o jejím původu. Tento ostnatý keř je pro své zázračné schopnosti velice oblíbený v čínském lidovém léčitelství, a to už více než dvě tisíciletí. Největší pozornost je pak zaměřená na kořen, který je prý ze všech jeho částí nejblahodárnější. A jaké přesně má účinky?

Zprostředkovatel energie, který zastíní i kávu

Doplňky stravy obsahující kořen sibiřského pokladu zvyšují energetickou hladinu a zlepšují fyzickou výkonnost. Zčásti i protože tento mocný přírodní medikament příznivě ovlivňuje oběhovou soustavu a udržuje správný průtok krve.

Mozková vzpruha, po níž to pálí

Eleuterokok nabízí také silnou podporu kognitivních funkcí. I podle četných vědeckých studií zabraňuje výpadkům paměti, napomáhá soustředění a podporuje kreativní myšlení. Takže potvrzeno!  Za tenhle doping vám poděkuje nejen hlava, ale možná i váš zaměstnavatel, který ocení dobré nápady, produktivitu a pracovní nasazení.

Detoxikace těla. Hodně důkladná

Jak zbavit organismus nahromaděných škodlivých látek? Možností je více. A pokud se chcete vydat tou nejjednodušší cestou, je sibiřský ženšen správnou volbou. Jeho složení přispívá k očistě celého systému, neboť odstraňuje toxiny a navozuje vnitřní rovnováhu.

Silnější imunita? Žádný problém

Jste-li náchylní k často se opakujícím infekcím a dalším zdravotně nepříjemným „radostem“, i v tomto případě se vyplatí užívání jmenovaného „léčiva“. Je totiž prokázáno, že posiluje imunitu, působí protizánětlivě a urychluje hojení.

Lepší vyhlídky na reprodukci

Ženšen ze Sibiře má skutečně široké pole působení. Které zasahuje i do rodičovských ambicí! Ostatně, už celou věčnost má pověst prostředku, jež napomáhá plodnosti, protože „dohlíží“ na správné fungování reprodukčních orgánů.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat