Prostreno.cz

Ustelte si na kamenech spánku

Minerálům a krystalům se připisuje léčivá moc. Využijte sílu těch vybraných a konečně si zajistěte klidný a ničím nerušený spánek! Které kameny vám rychleji otevřenou brány slastného světa noční relaxace? Tyhle musíte mít!

Ať už věříte v léčivou sílu krystalů, nebo je vám sympatická jen jejich barva, nelze popřít, že si minerály získávají čím dál víc fanoušků. Podle těch nejskalnějších krystaly mají své vlastní energetické frekvence a ovlivňují tak vnitřní energii toho, kdo je má blízko sebe. Ovšem pozor, některé kameny neovlivňují pouze emocionální pohodu, nýbrž i nelichotivá fyzická onemocnění. Pokud jde o spánek, tak se tyhle kousky dost drží v kurzu!

Selenit

Selenit uklidňuje a stará se o mentální nevinnost. Okamžitě očišťuje energetické pole, takže se jedná o jeden z nejsilnějších spojenců rychleji navozeného spánku. Zkrátka a dobře, pokud jdete do postele s pocitem, že jste zmatení, nesví, vyčerpaní a citově rozháraní, vsuňte pod polštář právě selenit. Probudíte se svěží a odpočatí.

Angelit

Angelit, který svojí modrou barvou připomíná čisté letní nebe, podporuje proces znovuzrození a zároveň stimuluje léčení. Používá se k připojení k vyšším silám, andělům a duchům a také k navození pocitů klidu a vnitřního míru. Angelit pomáhá s usínáním i osteoporózou. Zkuste, jestli vám sedne!

Fluorit

Fluorit, česky kazivec, je minerál skládající se z fluoridu vápenatého. Představuje duševní jasnost a je spojován se srdeční čakrou. Stejně jako v případě angelitu navozuje spánek, zároveň má v „popisu práce“ klidný stav během noci.

Ametyst

Říká se, že spánek s tmavě fialovým ametystem pod polštářem nebo na nočním stolku usnadňuje zážitky mimo tělo a zajišťuje pohodové snění bez špatných scénářů. (Ametyst se popisuje i jako úžasný kámen pro ochranu před špatnými vibracemi.)

Měsíční kámen

Měsíční kámen navozuje klid a harmonii, zbavuje citového a emočního napětí, zajišťuje klidný spánek a pomáhá při nespavosti. Ale to není všechno. Měsíční kámen zároveň přitahuje lásku a řeší spory mezi milenci. Hodí se i pro zklidnění hyperaktivních dětí.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat