Prostreno.cz

Bezový sirup uleví nejen od bolesti v krku

Bez má pověst mocného přírodního léčiva, a to už celá staletí. Nechcete si také jeho prostřednictvím zlepšit trávení, náladu i kvalitu pokožky? Účinků má ale mnohem víc!

Černý bez se jako zázračná rostlina využívá již od dob Hippokratových. I tento nejslavnější lékař starověku ho považoval za jeden z nejúčinnějších prostředků na celou řadu neduhů! Vám třeba bezový čaj moc „nejede“? A co takový sirup, který mají takřka v každém bylinkářství? Chuťové buňky si nechají líbit jeho sladkost a tělo zase účinky na zdraví, které nabízí. Třeba tyhle se docela určitě hodí…

Hojivý dotek pro bolavý krk

Vysoký obsah antioxidantů v kombinaci s vitaminem C přinese úlevu pro suché a podrážděné hrdlo. Bezová medicína rovněž posiluje imunitu, přičemž má příznivý vliv na sliznice, takže přispěje i k zastavení kašle.

Rychlý útlum symptomů alergií

To, že v aktuálním období venku nic nekvete, zdaleka ještě neznamená, že máme s alergií vyhráno. Mnohým nedělá dobře srst domácích mazlíčků, všudypřítomní roztoči, prach nebo konzumace určitých potravin. Už jste slyšeli o tom, že právě černý bez podporuje zdravé zánětlivé reakce a snižuje příznaky alergií? Také regeneruje horní cesty dýchací, čímž pomáhá dvojnásob.

Dobré trávení a lepší nálada

Nedávná studie z Washingtonské lékařské fakulty prokázala, že antioxidační flavonoidy obsažené v uvedeném přírodním medikamentu harmonizují střevní mikroflóru, čímž usnadňují chod trávení a zpravidelňují pohyby střev. Podle odborníků bezproblémové zažívání úzce souvisí s dobrou náladou i lepšími kognitivními funkcemi, a to včetně paměti, myšlení a soustředění.

Ochrany organismu není nikdy dost

Bezový sirup je velice uznáván i pro svou schopnost chránit tělo před škodlivými volnými radikály, které zvyšují riziko oxidačního stresu, předčasného stárnutí i chronických chorob. Dále normalizuje krevní tlak, zpomaluje tvorbu vrásek a bojuje proti zánětům. Už pro něj vyrážíte? Přece nač zbytečně otálet!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat