Prostreno.cz

Vnější použití rybího oleje prokazatelně omlazuje pokožku

Další krém, který se tváří, že umí zastavit čas, se nějak neosvědčil? Zkuste omládnout pomocí rybího oleje. Ten zpomalí nejen vrásky, ale přispěje i k léčbě vyrážek, zatímco dá do pořádku slabé a lámavé nehty.

Rybí olej. Doplněk stravy, který jsme v dětství bytostně nenáviděli, ale naše babičky nám jej s nejrůznějšími sliby strkaly do úst. A to po lžících! Jaký vztah k němu máte teď – v dospělosti? Tento tuk, který se získává z lososů, sleďů, makrel, sardinek a ančoviček, patří mezi nejbohatší zdroje omega-3 mastných kyselin, proto má příznivý vliv na srdce, mozek i klouby. Ani tohle vás neobměkčilo? Mazejte si ho alespoň na obličej. Jeho zkrášlující přednosti jsou totiž vcelku zajímavé. Prý svede tyhle divy!

Delší mládí se vám bude líbit

„Rybí kosmetika“ představuje jednoduchý způsob, jak zpomalit přirozený proces stárnutí. Tedy alespoň podle četných výzkumů. Z těch jednoznačně vyplývá, že podporuje produkci kolagenu, čímž oddaluje tvorbu vrásek. Rovněž zachovává jemnou a elastickou strukturu pokožky, poskytuje hydrataci a dodává pleti široké spektrum výživných látek, které ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Ovšem pomáhá i proti jiným nepřátelům dokonalého vzhledu.

Sbohem, akné. Měj se krásně!

Že je akné chronické onemocnění kůže, které se vyznačuje pupínky a vřídky, nejspíš netřeba připomínat. Co na tuhle svízel, s níž mají co dočinění i statisíce dospělých, zabírá? Hádat můžete dvakrát. Rybí olej jakožto štědrý zprostředkovatel zmíněných omega-3 mastných kyselin platí za doporučované protizánětlivé ošetření s poměrně rychlými výsledky. A jen tak mimochodem, se stejnou vervou bojuje i proti nejrůznějším vyrážkám a ekzémům. Až na něj tedy přijde řada, nezapomeňte si s ním pomazat i nehty.

Už žádné roztřepené nadělení

Důvodů, proč se nehty třepí a lámou, existuje hned několik. Někdy je hlavní příčinou stres, jindy se na jejich stavu nepříznivě podepíší nutriční nedostatky, genetické dispozice nebo chemické přípravky, v nichž namáčíme ruce. Pomoc je ale nablízku! Záchranné lano hodí právě uvedený produkt, jenž nehty posiluje a činí je odolnější. Tak jim tuhle mořskou kúru neodpírejte, byli byste sami proti sobě.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat