Prostreno.cz

Zeleninové omlazovače vaší pleti

Propadli jste kouzlu odšťavňování? No výborně, to je moc dobrá zpráva. Občerstvení v podobě mrkvového, zelného nebo celerového džusu vyhlazuje vrásky, dodává pleti výživu a ještě ji chrání před nepříznivými vlivy!

Chcete mít zdravou a zářivou pokožku s minimem vrásek? No to je otázka, viďte? Přece kdo by se něčemu takovému bránil! Co když vám řekneme, že pití osvěžujících zeleninových šťáv vám to zajistí? Tyto konkrétní elixíry prospějí zdraví, dobré kondici a hlavně vizáži!

Zelný omlazovač má báječné výsledky

Zelí má spoustu fantastických schopností. Léčí třeba nachlazení, angínu a kašel. Rovněž představuje prevenci žlučníkových kamenů a snižuje riziko srdečních chorob. Jakožto bohatý zdroj probiotik také podporuje ukázkově fungující trávení. Když zelnou šťávu zahrnete do běžného pitného režimu, úžasných výhod se dočká i váš vzhled. Její složení totiž prokazatelně zpomaluje tvorbu vrásek, neutralizuje volné radikály, zabraňuje poškození buněk a urychluje jejich regeneraci. Je to zásluha obsažených vitaminů, minerálů a antioxidantů, kterých v tomto životabudiči skutečně není málo.

Mrkvové občerstvení vylepší i vlasy

Pro mnohé je mrkev příliš obyčejná na to, aby ji konzumovali častěji. Její nutriční profil je ale však, a to úplně bez nadsázky, naprosto jedinečný. Hodně totiž přispívá k očistě jater, čímž zmírňuje i toxickou zátěž kůže. Také vyrovnává tón pleti, poskytuje ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy a zasahuje do svižnější opravy tkání. Pokud jde o vlasy, těm dělá radost tím, že reguluje tvorbu mazu, přičemž předchází vysušování i šedinám. Nedali byste si doušek mrkvového džusu?

I celer ubere pár let

Velice přínosná je také podceňovaná šťáva z celeru. Má silný detoxikační účinek, zatímco zvyšuje tvorbu kolagenu, umazává pigmentové skvrny a vykazuje protizánětlivé vlastnosti, proto je doporučována při léčbě akné. Pokožce dodává komplexní výživu a celkově zjemňuje její strukturu. Už ji máte ve sklenici?

Zdroje: 1mhealthtips.com, almanac.com





Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat