Prostreno.cz

Dopřejte pleti podzimní skořicový restart

O podráždění a nejrůznější kožní vyrážky není v tomto ročním období nouze. Ošetřete pokožku směsí skořice s medem, nesmírně se jí uleví! A navíc se zbavíte i akné, přičemž podpoříte mladistvý vzhled. A co na tuto kombinaci řeknou vaše rty?

Skořice byla pro své léčivé vlastnosti uctívána už v dávné minulosti. Jako zázračný medikament i aromatickou přísadu ji používali již staří Egypťané a Římané, pro které měla cenu zlata. Vzpomenete si na toto pronikavě vonící ochucovadlo jen tehdy, když se vrhnete na pečení? Nemáte tušení, jak velká je to škoda. Zkuste ho začlenit do kosmetické rutiny a dopřejte pleti regenerační omlazující restart!

Víc než jen koření

O zkrášlujících výhodách skořice není sebemenšího sporu. Co takhle příprava podzimní masky? Smíchejte jednu její čajovou lžičku se třemi lžičkami medu a získanou pastu si aplikujte na obličej. Po zhruba půlhodinovém působení smyjte veškeré pozůstatky a schválně, zda zaregistrujete tyto změny!

Hurá, akné je na ústupu

Uvedená ingredience je přirozeně antibakteriální, což z ní dělá báječný lék na akné. Kromě toho, že působí proti bakteriím a zánětům, nechvalně známé červené pupínky doslova vysušuje. Zároveň odstraňuje přebytečný kožní maz, hloubkově pročisťuje póry a funguje jako přírodní exfoliátor. Tak proč ji nepovolat do akce? S uhříky si servítky ani trochu nebere!

Láskyplný dotek při podráždění

Je podzim, což pleť staví do nevýhodné pozice. Víte o tom své, protože nízké teploty, povětrnostní podmínky a neustálé přechody z tepla do zimy vaši kůži nesmírně dráždí? No vida, o důvod víc, proč si umíchat skořicovou masku, která poskytne okamžitou úlevu. Bodem navíc je i to, že umazává skvrny, které se tvoří v důsledku ekzémů.

Kam zmizely vrásky?

Věřte, nebo ne, skořice je také elixírem delšího mládí. Regeneruje totiž tkáně, urychluje látkovou výměnu, zlepšuje celkový metabolismus buněk a povzbuzuje produkci kolagenu. Čím častěji ji budete používat, tím lepších a rychlejších výsledků se můžete dočkat. A na závěr pro vás máme jeden parádní kosmetický trik, díky kterému budete doslova k zulíbání. Směs skořice a medu si nezapomeňte „máznout“ i na rty. Budou díky tomu plnější, hydratované a zdravé!

Zdroj: www.24mantra.com, www.howtodoit.com





Celkem 0 komentářů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat