Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Absolutně nezdravé druhy masa
Autorka je patrně živá jen z kytiček a vrcholem jejího jídelníčku je pečené křoví a klacky na rostlinném másle. Neoddiskutovatelným faktem ale je, že člověk zaznamenal bouřlivý duševní rozvoj až když ochutnal maso. Jó, vono napást se na pampeliškách dokáže i vůl, ale ulovit si stejk, to už chce fištrón..... Nebojte se masa, v hrnci už Vás nekousne !
Neskutečné kecy
Odkdy má maso odrůdy? Kde na zvířeti roste salám, klobása atd.? Paní redaktorka by si měla zopakovat školu a dávat pozor!
Autorko článku jste ještě živa nebo je to psáno ze záhrobí,kdo Vám dal podmět-fialka nebo pekarka aby už ovečky nejedli vůbec?
Tak grilovaná má více tuku než studená? Alespoň chvilku přemýšlet!
Tento článek je objektivně sračka, naprosto ničím nepodložená, případně delší dobu vyvrácená. Zejména směšná informace o červeném mase.
Autorka se patrně živí motýlími křídly....
Absolutně nezdravé druhy masa jedl můj otec (89 let) a matka (88let) než zemřeli.Že by z toho bůčku? 😁😁
Jděte do zádele s těma kecama.
Co vše choré mozky českých pisálků dokáží zplodit??? Začíná přechod na zdravou zelenou stravu z našich luhů a hájů???
Miluju oba druhy masa, nevzdám se jich, léky jsou jen chemie, která je nezdravá a to nám lékaři cpou.
Žerte lupení, řasy, kobylky, červy, trávu a nezapomeňte si nasušit na zimu!!!!
Žerte mrtvoly a nezapomeňte si vyudit pár jeptišek na zimu!!!
Co je dnes zdravé? Mám maso rád a vše je hlavně o množství.
Mám to stejně. Pochutnám si na knedlíku s vajíčky nebo smaženém květáku, ale řízek neodmítnu nikdy. 😁
Vážená paní autorko tohoto článku, píšete tady velké množství nepravdivých nebo zavádějících informací. Bude lépe, když se příště nebudete pouštět do psání textu o problematice, o které nic nevíte a které eviděntně nerozumíte. Děkuji.
Máte naprostou pravdu .Už dlouho jsem nečetl větší blbost. Např. salmonela je problém kuřecího a ne hovězího a intravenozní podání ATB ve velkochovu je nesmysl. Všechny léčiva jsou tvrdě v Česku kontrolována a hrozí vysoký postih.Pracuji jako veterinář 30let a něco o tom vím.
Vařím maso asi 2x do měsíce, moc ho nemusím.
Co za vola pověsilo na NET půl roku starej překopírovanej vo ho...ně článek?Kontroluje to někdo vůbec?Vždyť na mase přeci stojí veškerá ve světě uznávaná kvalitní gastronomie. MASU HURÁÁÁ!
Autorka je totální píča, nespíš veganka nebo nějaký podobný ichtyl. Udělal bych z ní mleté hovězí :D
Proboha - maso má odrůdy?! A vepřové patří mezi červená masa?! Hm, tak to svědčí o vysoké inteligenci autorky.
Bez masa to prostě nejde!
Pokud by něco mělo být "absolutně" nezdravé, asi by to mělo být smrtelné. Vyjmenované potraviny jsou nezdravé jen relativně. Hodně záleží na množství, způsobu úpravy a dalších faktorech podávání. Jsou okolnosti, kdy mohou být výživově i prospěšné.
jeden z mnoha bezobsažných článků. škoda
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama